Home » Politic » Pungeștiul cade iar în capul Puterii: PDL dansează pe „mormântul” USL

Pungeștiul cade iar în capul Puterii: PDL dansează pe „mormântul” USL

„Intențiile autorităților locale și județene sunt percepute în continuare de cetățeni cu neîncredere și sancționate prin aceste forme de nesupunere și protest public”, a declarat Ciprian Iftimoaei, prim-vicepreședintele PDL Vaslui.
USL a „comis-o” în problema gazelor de șist, cu tot circul ieftin pe care l-a făcut în campaniile electorale de anul trecut, în care s-a erijat în apărătorul „nevoilor și neamului” împotriva „invadatorilor” americani. Minciuna și ipocrizia au avut picioare scurte, în 2013 useliștii trăgând ponoasele. PDL nu are de gând să-i ierte sau să-i menajeze, ba, dimpotrivă, ține să-i arate cu degetul pentru ca vasluienii să știe cu cine au de-a face.
„Partidul Democrat Liberal – Organizația Județeană Vaslui a luat act cu îngrijorare de conflictul redeschis între protestatarii din comuna Pungești și forțele de ordine ale Jandarmeriei și Poliției prezente în zonă pentru a asista la reluarea operațiunilor de explorare a gazelor de șist ale companiei Chevron”, a declarat, luni, prim-vicepreședintele Organizației Județene a PDL, Ciprian Iftimoaei.
„Ceea ce s-a întâmplat la Pungești nu reprezintã altceva decât derularea unui nou episod conflictual, pe de o parte, între cetățenii din comună și reprezentanții ONG-urilor ecologiste și, pe de altă parte, între jandarmi și reprezentanții Chevron.
Intențiile autorităților locale și județene sunt percepute în continuare de cetățeni cu neîncredere și sancționate prin aceste forme de nesupunere și protest public”, a continuat  Iftimoaei.
Liderul PDL nu ezită să pună degetul pe rana USL și să arate că starea conflictuală are la origine minciuna USL, care, în 2012, s-a instalat la putere prin fraudă morală, susținând interzicerea  explorării și exploatării gazelor de șist în județ, ca, mai apoi, să-și schimbe radical poziția: „Președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu (PSD), trebuie să înțeleagă în al doisprezecelea ceas că și-a pierdut orice legitimitate în gestionarea conflictului deschis de la Pungești”.

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: