Home » National » Un celebru model si-a etalat formele perfecte in cel mai minuscul costum de baie. Cum arata fizicul care a taiat respiratia tuturor barbatilor

Un celebru model si-a etalat formele perfecte in cel mai minuscul costum de baie. Cum arata fizicul care a taiat respiratia tuturor barbatilor

Michelle Lewin este urmarita pe retelele de socializare de peste un milion de fani si este invidiata pentru formele ei perfecte de multe femei. Vedeta a oferit o priveliste de neuitat pe o plaja din Miami, unde a renuntat la haine in favoarea unui costum de baie, aproape invizibil.

Michelle Lewin s-a nascut in Venezuela, dar locuieste in prezent in Miami si se bucura de un real succes in ceea ce priveste cariera de model, dupa ce a avut diverse colaborari cu branduri internationale si reviste de moda. Bruneta este posesoarea unui corp perfect lucrat la sala de fitness, iar fiecare aparitie de-a ei este un bun prilej de a-si etala atuurile fizice. Recent, vedeta a fost surprinsa pe o plaja din Miami, unde pret de cateva ore a fost punctul de atractiei al locatiei.

Paparazzii prezenti in zona au fotografiat-o pe Michelle Lewis in timp ce se indrepta singura catre plaja, insa nu s-au oprit aici si au urmarit-o pe parcursul intregii zile. Bruneta cu forme perfecte si-a expus patratelele de pe abdomen in cel mai sexy costum de baie, care abia a reusit sa-i acopere sanii si posteriorul generos. Dupa ce a profitat cateva ore de soarele puternic pentru a-si bronza corpul fara imperfectiuni, bruneta a atras atentia tuturor in momentul in care a intrat in apa si si-a etalat picioarele perfect tonifiate si fara pic de celulita, dar si posteriorul bombat, care a taiat respiratia tuturor.

model1

Sursa; perfecte.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: