Home » National » Are si succesul, dar si dezamagirile scrise in destin! Vezi ce o asteapta, in urmatorii ani, pe campioana Simona Halep!

Are si succesul, dar si dezamagirile scrise in destin! Vezi ce o asteapta, in urmatorii ani, pe campioana Simona Halep!

simona-halepVa ajunge tot mai sus in tenis, dar va avea parte de multe suparari si dezamagiri in viata! Gena Rusu, consultantul feng shui și coloanele destinului, i-a intocmit diagrama destinului.

Simona Halep este născută intr-o zi guvernată de Metal Yang și Sobolan și Metal Yin și Capra, motiv pentru care 2014 va fi un an excelent, poate cel mai bun din cariera ei. Calul îi este nobil, de aceea va beneficia de ajutor în atingerea telurilor, iar lemnul înseamnă bani pentru Simona. Ea are un element al sinelui puternic, de aceea lemnul și apa îi sunt favorabile. Mai mult de atât, luna februarie este guvernată de Tigru, animal care este și el nobil pentru frumoasa tenismena. De altfel, și 2013 a fost un an bun pentru sportiva româncă, datorită ciocnirii dintre focul yin din destinul ei cu Apa yin din 2013. După cum spuneam, apa îi este favorabilă, iar ciocnirea a accentuat, a amplificat influenta pozitivă a acesteia în viața Simonei. 2014 este un an de ciocnire pentru Halep, însă această ciocnire nu îi va aduce nimic negative. Din contra! Chiar și în viața amoroasă apar ciocniri, însă ele pot fi de bun augur. Totuși, pe plan sentimental s-ar putea să apară ceva probleme. Remediul constă în purtarea unui medalion cu zodia Capra.

Casatorita, cu doi copii

Cred că ascensiunea Simonei a început în jurul vârstei de 19 ani. Până atunci i-a fost destul de greu, mai ales la școală unde a depus eforturi foarte mari, intrucat tot timpul ii era ocupat cu antrenamentele. Sportiva are stea academică în destin, astfel că e normal să își dorească să urmeze studii postuniversitare, chiar și doctoratul. O perioada mai dificilă va fi între 34 si 44 ani. În acest interval, este posibil să piardă niște bani și să sufere câteva dezamăgiri din cauza prietenilor. Are o singură căsnicie în destin, de aceea cred că se va casatori o singură data. Până la 34 ani ar putea avea doi copii. După această vârstă, va fi un pic mai greu.

Victorie istorica
Simona Halep, cap de serie numărul 7 și locul 10 mondial, a câștigat, duminică, turneul de la Doha (Qatar), înregistrând al șaptelea să succes în circuitul WTA și primul la o competiție de categorie Premier 5. Halep a învins-o în finală, cu scorul de 6-2, 6-3, după o oră și șase minute de joc, pe sportiva germană Angelique Kerber, cap de serie numărul 6 și locul 9 WTA.

A fost tocilara la scoala

Acum se numara in primele zece cele mai bune tenismene ale lumii, insa, in adolescenta, Simona Halep a fost olimpica nationala la matematica. Pustoaica de aur a Romaniei a stiut insa inca de la cinci ani ca isi dorea sa ajunga jucatoare de tenis. CANCAN.ro a aflat, in exclusivitate, ca tanara este originara din Constanta, dar si ca parintii sai au o afacere profitabila in domeniul panificatiei. Desi ai crede ca si-a dedicat intreaga viata sportului, iar tenisul este tot ceea ce stie sa faca mai bine, Simona Halep a acordat o atentie deosebita si scolii.

Sursa: cancan.ro

Va ajunge tot mai sus in tenis, dar va avea parte de multe suparari si dezamagiri in viata! Gena Rusu, consultantul feng shui și coloanele destinului, i-a intocmit diagrama destinului. Simona Halep este născută intr-o zi guvernată de Metal Yang și Sobolan și Metal Yin și Capra, motiv pentru care 2014 va fi un an excelent, poate cel mai bun din cariera ei. Calul îi este nobil, de aceea va beneficia de ajutor în atingerea telurilor, iar lemnul înseamnă bani pentru Simona. Ea are un element al sinelui puternic, de aceea lemnul și apa îi sunt favorabile. Mai mult de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !