Home » Sport » Argentinian de națională la Vaslui

Argentinian de națională la Vaslui

FC Vaslui a obținut semnătura mijlocașului Franco Razzotti, fotbalist care a evoluat și pentru naționala Argentinei în mandatul lui Diego Maradona.

După Matias Abelairas, FC Vaslui mai transferă încă un fotbalist argentinian. Este vorba despre Franco Razzotti. Jucătorul de 29 de ani are o carte de vizită impresionantă. El a evoluat ani buni în prima divizie argentiniană, la formația Velez, cu care a bifat prezențe și în Cupa Libertadores și în Cupa Sudamericană. Însă, fotbalistul s-a transferat la Vaslui din liga a doua, de la Independiente, formație care se află în lupta pentru promovare în primera division. Razzotti evoluează pe postul de mijlocaș defensiv, însă poate fi o soluție și în bandă, fiind jucător de picior drept. El a cochetat și cu naționala Argentinei, făcându-și debutul în mandatul lui Diego Maradona, în 2010, în amicalul cu Costa Rica, câștigat de naționala țării sale cu scorul de 3-2. Razzotti urmează să se alăture lotului antrenat de Liviu Ciobotariu în zilele următoare și are șanse să-și facă debutul chiar la meciul cu CFR Cluj.

FC Vaslui a obținut semnătura mijlocașului Franco Razzotti, fotbalist care a evoluat și pentru naționala Argentinei în mandatul lui Diego Maradona. După Matias Abelairas, FC Vaslui mai transferă încă un fotbalist argentinian. Este vorba despre Franco Razzotti. Jucătorul de 29 de ani are o carte de vizită impresionantă. El a evoluat ani buni în prima divizie argentiniană, la formația Velez, cu care a bifat prezențe și în Cupa Libertadores și în Cupa Sudamericană. Însă, fotbalistul s-a transferat la Vaslui din liga a doua, de la Independiente, formație care se află în lupta pentru promovare în primera division. Razzotti evoluează pe…

Review Overview

User Rating: 3.4 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: