Home » Justitie » Prea târziu pentru Moldosin… Pe mâna DNA

Prea târziu pentru Moldosin… Pe mâna DNA

Corneliu Mititelu, administratorul firmei Management Reorganizare Lichidare, care s-a ocupat de lichidarea SC Moldosin SA Vaslui, este urmărit într-un dosar instrumentat de Direcția Națională Anticorupție.
Corneliu Mititelu, administratorul firmei Management Reorganizare Lichidare, care s-a ocupat de lichidarea SC Moldosin SA Vaslui, este urmărit penal într-un dosar instrumentat de Direcția Națională Anticorupție (DNA) pentru ilegalități comise la CET Iași. Adminstrată judiciar de Corneliu Mititelu, societății de termoficare ieșeane i-au fost vândute la fier vechi turbinele încă funcționale. Țeapa datează de mai bine de un an, însă abia săptămâna trecută DNA a început urmărirea penală, infracțiunea vizată fiind cea de abuz în serviciu.
În primăvara anului trecut, Primăria Iași a formulat o sesizare împotriva administratorului judiciar de la CET Iași, reclamându-l că a vândut ilegal turbine și cazane.
În martie 2013, firma de insolvență ieșeană care îi aparține lui Corneliu Mititelu și care deține un sediu și în Vaslui figura, potrivit Ziarului Financiar, ca a opta cea mai mare din țară, dintr-un total de 20 de firme din domeniu. Clasamentul era realizat în funcție de veniturile societăților de insolvență în 2012, când Management Reorganizare și Lichidare a reușit să realizeze venituri de 3,9 milioane de lei!

Cristian Pătrașcu

Corneliu Mititelu, administratorul firmei Management Reorganizare Lichidare, care s-a ocupat de lichidarea SC Moldosin SA Vaslui, este urmărit într-un dosar instrumentat de Direcția Națională Anticorupție. Corneliu Mititelu, administratorul firmei Management Reorganizare Lichidare, care s-a ocupat de lichidarea SC Moldosin SA Vaslui, este urmărit penal într-un dosar instrumentat de Direcția Națională Anticorupție (DNA) pentru ilegalități comise la CET Iași. Adminstrată judiciar de Corneliu Mititelu, societății de termoficare ieșeane i-au fost vândute la fier vechi turbinele încă funcționale. Țeapa datează de mai bine de un an, însă abia săptămâna trecută DNA a început urmărirea penală, infracțiunea vizată fiind cea de abuz în…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile