Home » Social » Telenovelă rurală

Telenovelă rurală

O femeie din comuna Roșiești, însărcinată în luna a șaptea, a ajuns la spital sâmbătă seară după ce a fost snopită în bătaie de bărbatul cu care avea o relație extraconjugală. Motivul: tânăra voia să se împace cu soțul care urmează să sosească din Italia.
Mihaela Petcu, 22 de ani, din comuna Roșiești, însărcinată în luna a șaptea, a ajuns sâmbătă seară, în stare gravă, la spital după ce a fost snopită în bătaie de amant. Acesta a aflat că femeia vrea să se împace cu soțul, aflat la muncă în Italia, care urmează să sosească în țară.
Lovită cu bestialitate, cu pumnii și picioarele, precum și cu o măsuță de lemn, tânăra a reușit să scape de furia agresorului abia când acesta a adormit. Pentru că acuza dureri foarte puternice, a sunat la 112, cerând ajutorul cadrelor medicale și polițiștilor. În zonă s-a deplasat un echipaj de la Ambulanță, care a preluat atât gravida, cât și un copil în vârstă de doi ani. Cel de-al doilea copil al femeii, în vârstă de cinci ani, s-a ascuns de frica agresorului, dar a fost găsit de polițiști, care au solicitat intervenția unei noi ambulanțe pentru a-l transporta la spital.
„În cauză s-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe, urmând ca încadrarea juridică să se facă în urma concluziilor medico-legale”, a declarat Alina Tonică, responsabil mass-media în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.
Medicii din cadrul Unității de Primire Urgențe a Spitalului Județean au stabilit că femeia a suferit un traumatism toraco-abdominal și un traumatism cranio-facial, urmând ca specialiștii obstetricieni să stabilească dacă mai poate păstra sarcina. Cei doi copii au fost internați, temporar, la Secția Pediatrie, urmând ca reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui să ia o decizie în cazul lor.
Mihaela Petcu a declarat că bărbatul care a agresat-o nu ar fi la prima experiență de acest gen, acesta lovind-o de mai multe ori, pe fondul crizelor de gelozie, suspectând-o că l-ar înșela cu diverși consăteni.

Simona Voicu

O femeie din comuna Roșiești, însărcinată în luna a șaptea, a ajuns la spital sâmbătă seară după ce a fost snopită în bătaie de bărbatul cu care avea o relație extraconjugală. Motivul: tânăra voia să se împace cu soțul care urmează să sosească din Italia. Mihaela Petcu, 22 de ani, din comuna Roșiești, însărcinată în luna a șaptea, a ajuns sâmbătă seară, în stare gravă, la spital după ce a fost snopită în bătaie de amant. Acesta a aflat că femeia vrea să se împace cu soțul, aflat la muncă în Italia, care urmează să sosească în țară. Lovită cu bestialitate,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !