Home » Social » Accident cu trei mașini, la ieșirea din Bârlad

Accident cu trei mașini, la ieșirea din Bârlad

O manevră greșită făcută de un șofer în vârstă de 39 de ani, din Bârlad, ar fi putut fi fatală dacă ar fi avut viteză mare. Pentru că nu s-a asigurat când a intrat în depășire, bârlădeanul a provocat un accident în care, pe lângă Citroenul condus de el, au mai fost implicate două mașini.

Accidentul s-a produs joi seară, în jurul orei 18.30, pe DE 581, la intrarea în Bârlad dinspre Tecuci. Bărbatul se deplasa pe direcția Tecuci – Bârlad, când, dintr-o dată, fără să se asigure, a efectuat manevra de depășire a autoturismului din fața sa. Numai că, atunci când a intrat pe contrasens ca să poată depăși, a intrat în coliziune cu autoturismul ce venea din sens opus, o Toyota, condusă de un bârlădean de 51 de ani.
„Cele două mașini au intrat în coliziune laterală, iar în urma impactului, Citroenul a fost proiectat într-un autoturism marca Daewoo Espero, condusă de un bărbat de 31 de ani, din Huși, care circula tot pe direcția Bârlad – Tecuci. Din accident, a rezultat vătămarea corporală a două persoane din Espero, respectiv conducătorul auto și soția sa, de 31 de ani, care era pasager pe scaunul din dreapta față. Cei trei șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, însă rezultatul a fost negativ. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, ne-a spus subcomisar de poliție Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.
Deși la fața locului s-au deplasat trei ambulanțe, doar cei doi soți din Huși au avut nevoie de îngrijiri medicale. Pentru că tinerii erau însoțiți de cei doi copii ai lor, pentru a nu fi lăsați singuri în mașină, pe drum, micuții au fost transportați împreună cu părinții la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad. Aici, în urma investigațiilor de specialitate, medicii le-au pus diagnosticul „contuzie toracică și contuzie coloană cervicală”, respectiv „contuzie toracică și contuzie coloană lombară”.

Adriana Șușnea

O manevră greșită făcută de un șofer în vârstă de 39 de ani, din Bârlad, ar fi putut fi fatală dacă ar fi avut viteză mare. Pentru că nu s-a asigurat când a intrat în depășire, bârlădeanul a provocat un accident în care, pe lângă Citroenul condus de el, au mai fost implicate două mașini. Accidentul s-a produs joi seară, în jurul orei 18.30, pe DE 581, la intrarea în Bârlad dinspre Tecuci. Bărbatul se deplasa pe direcția Tecuci – Bârlad, când, dintr-o dată, fără să se asigure, a efectuat manevra de depășire a autoturismului din fața sa. Numai că,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
%d blogeri au apreciat: