Home » Administratie » “De luni vom avea două-trei șantiere deschise”: Un primar activ

“De luni vom avea două-trei șantiere deschise”: Un primar activ

Primarul municipiului Vaslui a anunțat deschiderea mai multor șantiere de lucru, odată ce vremea s-a încălzit. Împreună cu Eugen Boț – directorul economic, Vasile Pavăl le-a mulțumit vasluienilor care își plătesc impozitele la timp.
“De luni vom avea două-trei șantiere deschise pentru că vremea ne va permite, a anunțat primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, ieri, într-o conferință de presă. Vreau să înceapă măturarea străzilor, lucrările de întreținere, amenajarea zonelor verzi și plombarea străzilor“.
2014 este anul finalizării unor mari proiecte de infrastructură, precum Piața Centrală.
«Am făcut vreo două vizite zilele astea și nu sunt mulțumit de ritm. Vreau să se lucreze în paralel pe tot ansamblul. În interior, piața începe să se contureze, dar ritmul este încă lent», a declarat Pavăl.
În următoarele zile vor începe lucrările în zonele Zimbru și Anghel Rugină, ca și pe strada Peneș Curcanu, în timp ce complexul de la Curțile Domnești se va apropia vizibil de finalizare.
Într-un oraș precum Vasluiul, unde sărăcia e la ea acasă, anul trecut s-a reușit colectarea texelor și impozitelor locale în proporție de 97%, ceea ce este un semn bun.
«Starea socială a populației nu este cea mai bună, dar încasările sunt destul de mari. Oamenii spun că se vede ceva din acești bani, că se gestionează corect. Noi avem obligația să asigurăm condițiile cele mai bune pentru această activitate, să evităm aglomerațiile și problemele. Cred că suntem unici pe țară cu această idee, a scrisorii primarului, prin care oamenilor li s-a spus ce s-a făcut, ce se gândește și ce valoare au de plată», a spus primarul.
«Aceasta este o perioadă în care încasăm o pondere importantă din impozite, până la 31 martie, datorită faptului că oamenii care plătesc integral primesc o bonificație de 10% pentru persoanele fizice și 5% pentru persoanele juridice. Primăria Vaslui și-a planificat că va colecta 22,6 milioane de lei anul acesta din taxe și impozite locale», a menționat Eugen Boț, directorul economic al Primăriei Vaslui.

Cristian Pătrașcu

Primarul municipiului Vaslui a anunțat deschiderea mai multor șantiere de lucru, odată ce vremea s-a încălzit. Împreună cu Eugen Boț - directorul economic, Vasile Pavăl le-a mulțumit vasluienilor care își plătesc impozitele la timp. “De luni vom avea două-trei șantiere deschise pentru că vremea ne va permite, a anunțat primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, ieri, într-o conferință de presă. Vreau să înceapă măturarea străzilor, lucrările de întreținere, amenajarea zonelor verzi și plombarea străzilor“. 2014 este anul finalizării unor mari proiecte de infrastructură, precum Piața Centrală. «Am făcut vreo două vizite zilele astea și nu sunt mulțumit de ritm. Vreau să…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
%d blogeri au apreciat: