Home » Sanatate » Suspiciune neconfirmată

Suspiciune neconfirmată

Mezelurile retrase de la comercializare în zilele de 21 și 22 februarie din două supermarketuri din Vaslui nu erau expirate.Conducerea Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) a anunțat ieri că “nu au fost constatate abateri”.
Amintim că CJPC Vaslui a retras 37 de kilograme de mezeluri în vid fiindcă exista suspiciunea că acestea ar fi fost exiprate când au fost importate din Germania, apoi ar fi fost reambalate pentru a se modifica termenul de garanție. Reprezentanților celor două supermarketuri li s-a acordat un termen pentru a prezenta documente suplimentare care să ateste că produsele erau proaspete în momentul ambalării. În paralel, mezelurile au fost analizate în laborator.

Cristian Dima

Mezelurile retrase de la comercializare în zilele de 21 și 22 februarie din două supermarketuri din Vaslui nu erau expirate.Conducerea Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) a anunțat ieri că “nu au fost constatate abateri”. Amintim că CJPC Vaslui a retras 37 de kilograme de mezeluri în vid fiindcă exista suspiciunea că acestea ar fi fost exiprate când au fost importate din Germania, apoi ar fi fost reambalate pentru a se modifica termenul de garanție. Reprezentanților celor două supermarketuri li s-a acordat un termen pentru a prezenta documente suplimentare care să ateste că produsele erau proaspete în momentul ambalării. În paralel,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
%d blogeri au apreciat: