Home / Social / Ziaristele din Bârlad, felicitate de primar

Ziaristele din Bârlad, felicitate de primar

Pentru că ziua de 8 Martie pică sâmbătă, primarul Bârladului, Constantin Constantinescu, a felicitat încă de ieri reprezentantele mass-media.
Conform tradiției conferințelor săptămânale de presă organizate joia de edilul Bârladului, Constantin Constantinescu, și ieri a fost anunțată o astfel de acțiune. Numai că, după ce toate camerele de filmat au fost amplasate pe poziții, iar jurnaliștii s-au așezat și s-au pregătit să ia notițe, edilul și-a anunțat adevărata intenție: să ureze reprezentantelor mass-media „La mulți ani!” cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii.
„Pentru astăzi (ieri – n.r.) am pregătit cinci subiecte. Nu, glumesc. Nu am nimic să vă comunic. Am organizat această conferință de presă ca să le ofer reprezentantelor sexului frumos din mass-media câte o felicitare și un buchet de flori. Pentru că ziua de 8 Martie pică în week-end, am vrut să le urez de pe acum «La mulți ani!»”, a spus Constantinescu.
Gestul său vine la nici o săptămână după ce, la ședința ordinară a Consiliului Local din februarie, care a avut loc chiar în ultima zi a lunii, a oferit câte un buchet de frezii tuturor doamnelor și domnișoarelor din sală, indiferent că sunt consiliere locale, funcționare în primărie sau reprezentante ale mass-media.

Pentru că ziua de 8 Martie pică sâmbătă, primarul Bârladului, Constantin Constantinescu, a felicitat încă de ieri reprezentantele mass-media. Conform tradiției conferințelor săptămânale de presă organizate joia de edilul Bârladului, Constantin Constantinescu, și ieri a fost anunțată o astfel de acțiune. Numai că, după ce toate camerele de filmat au fost amplasate pe poziții, iar jurnaliștii s-au așezat și s-au pregătit să ia notițe, edilul și-a anunțat adevărata intenție: să ureze reprezentantelor mass-media „La mulți ani!” cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. „Pentru astăzi (ieri - n.r.) am pregătit cinci subiecte. Nu, glumesc. Nu am nimic să vă comunic. Am organizat această conferință…

Review Overview

x

Check Also

Fostul director al Liceului ”Ion Mincu”, unul dintre cei mai longevivi șefi din județ, condus pe ultimul drum

Fostul director al Liceului ”Ion ...

Studenții vasluieni își închid afacerile pe bandă rulantă

Majoritatea firmelor înființate de studenții ...

Municipiul Bârlad va fi gazda unui simpozion dedicat adolescenților

de Dănuț CIOBANU Luni, 23 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: