Home / Social / Ziaristele din Bârlad, felicitate de primar

Ziaristele din Bârlad, felicitate de primar

Pentru că ziua de 8 Martie pică sâmbătă, primarul Bârladului, Constantin Constantinescu, a felicitat încă de ieri reprezentantele mass-media.
Conform tradiției conferințelor săptămânale de presă organizate joia de edilul Bârladului, Constantin Constantinescu, și ieri a fost anunțată o astfel de acțiune. Numai că, după ce toate camerele de filmat au fost amplasate pe poziții, iar jurnaliștii s-au așezat și s-au pregătit să ia notițe, edilul și-a anunțat adevărata intenție: să ureze reprezentantelor mass-media „La mulți ani!” cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii.
„Pentru astăzi (ieri – n.r.) am pregătit cinci subiecte. Nu, glumesc. Nu am nimic să vă comunic. Am organizat această conferință de presă ca să le ofer reprezentantelor sexului frumos din mass-media câte o felicitare și un buchet de flori. Pentru că ziua de 8 Martie pică în week-end, am vrut să le urez de pe acum «La mulți ani!»”, a spus Constantinescu.
Gestul său vine la nici o săptămână după ce, la ședința ordinară a Consiliului Local din februarie, care a avut loc chiar în ultima zi a lunii, a oferit câte un buchet de frezii tuturor doamnelor și domnișoarelor din sală, indiferent că sunt consiliere locale, funcționare în primărie sau reprezentante ale mass-media.

Pentru că ziua de 8 Martie pică sâmbătă, primarul Bârladului, Constantin Constantinescu, a felicitat încă de ieri reprezentantele mass-media. Conform tradiției conferințelor săptămânale de presă organizate joia de edilul Bârladului, Constantin Constantinescu, și ieri a fost anunțată o astfel de acțiune. Numai că, după ce toate camerele de filmat au fost amplasate pe poziții, iar jurnaliștii s-au așezat și s-au pregătit să ia notițe, edilul și-a anunțat adevărata intenție: să ureze reprezentantelor mass-media „La mulți ani!” cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. „Pentru astăzi (ieri - n.r.) am pregătit cinci subiecte. Nu, glumesc. Nu am nimic să vă comunic. Am organizat această conferință…

Review Overview

x

Check Also

Cum rezolvă primarul „Pinocchio” problema spațiului locativ la Bârlad

de Mihaela NICULESCU   Mințită și abandonată. Așa se ...

Expoziție dedicată luptei polonezilor în timpul celui de-al Doilea Război Mondial

Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” Vaslui și Consiliul Județean ...

Vasluiul va fi în următorii ani unul din județele cu cei mai puțini salariați din România

de Dănuț CIOBANU  Județul Vaslui va avea în următorii ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: