Home » Social » Ademenită de proxeneți pe Facebook: În loc de căsătorie, prostituție

Ademenită de proxeneți pe Facebook: În loc de căsătorie, prostituție

O tânără din Bârlad a fost scoasă „la produs” chiar de cel pe care îl credea viitorul ei soț.
Doi tineri din județul Constanța au fost trimiși în judecată de procurorii Biroului Teritorial Vaslui al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Crimă Organizată și Terorism (DIICOT), fiind acuzați că au exploatat sexual o tânără de 20 de ani din municipiul Bârlad. Traficanții, Adrian Ceasnog și Cristian Dumitru, se află în prezent după gratii, fiind arestați într-un dosar de furturi de produse petroliere din vagoanele CFR Marfă.
Potrivit DIICOT, victima a fost racolată Cristian Dumitru prin intermediul rețelei de socializare Facebook. Ademenită cu promisiunea căsătoriei, tânăra din Bârlad a acceptat să-și însoțească „iubitul” la Constanța, un anume Adrian Ceasnog fiindu-le șofer. Odată ajunși la destinație, cei doi i-au propus fetei să meargă în Germania pentru a face bani. Naivă, aceasta a acceptat, numai că a fost obligată se se prostitueze. Două luni a durat coșmarul tinerei în Germania. Imediat cum a reușit să scape de proxeneți, ea s-a adresat autorităților.
„Cei doi inculpați au fost trimiși în judecată. În prezent, se află în stare de deținere, fiind arestați într-o altă cauză”, a declarat procuror Mihaela Iosipescu, șefa Biroului Teritorial Vaslui al DIICOT.
Cristian Dumitru și Adrian Ceasnog vor fi judecați de magistrații Tribunalului Vaslui, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de persoane.

Simona Voicu

O tânără din Bârlad a fost scoasă „la produs” chiar de cel pe care îl credea viitorul ei soț. Doi tineri din județul Constanța au fost trimiși în judecată de procurorii Biroului Teritorial Vaslui al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Crimă Organizată și Terorism (DIICOT), fiind acuzați că au exploatat sexual o tânără de 20 de ani din municipiul Bârlad. Traficanții, Adrian Ceasnog și Cristian Dumitru, se află în prezent după gratii, fiind arestați într-un dosar de furturi de produse petroliere din vagoanele CFR Marfă. Potrivit DIICOT, victima a fost racolată Cristian Dumitru prin intermediul rețelei de socializare Facebook. Ademenită…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
%d blogeri au apreciat: