Home » Administratie » Andrei Puică a fost instalat în funcție: Prefect de-al locului

Andrei Puică a fost instalat în funcție: Prefect de-al locului

Primăvara a venit cu numirea unui nou prefect, după ani buni județul nostru având din nou în frunte un vasluian, în persoana fostului subprefect Andrei Puică. Preluarea mandatului pare de bun augur pentru noul prefect, care, într-o sală arhiplină, după ce a rostit apăsat jurământul, a fost asemuit cu o floare: «Cu o floare nu se face primăvară»!
Într-o atmosferă plină de solemnitate, într-o sală plină de «directori, directori executivi, inspectori și doamne», așa cum i-a enumerat Florea Oprea, secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, ieri, fostul subprefect Andrei Puică a depus jurământul în calitate de prefect.
În cadrul ceremoniei de învestire, noul prefect a declarat: «O să încerc să facem o echipă la prefectură în așa fel încât să fie respectată legea și să implementăm programul de guvernare. Să sperăm că acest județ va fi mai bine văzut la București».
Cel care a ținut să «puncteze decisiv» a fost vicepreședintele Consiliului Județean (CJ), Vasile Mihalachi, care a afirmat că, după ce a avut un prefect din Covasna și unul din Argeș, județul Vaslui are acum «un om al locului». Pentru Mihalachi, un prefect vasluian cunoaște și înțelege mai bine problemele județului, poate fi mai apropiat și îi va înțelege mai bine pe oameni.
«Ca om mai în vârstă în administrație, mai bine spus, mai înțelept, îmi permit să-i dau câteva sfaturi domnului prefect. Trebuie să facem cu toții ce putem ca acest județ să fie luat în seamă mai bine la București», a menționat Vasile Mihalachi.
În ceea ce privește legăturile cu Prefectura Vaslui, Mihalachi a susținut că ușile CJ vor fi permanent deschise: «Vom avea legături normale, care trebuie să ducă la dezvoltarea județului Vaslui. Județul Vaslui are oameni sănătoși la cap, care vor să facă ceva pentru județ, dar trebuie ajutați».
Cuvinte de laudă pentru noul prefect și pentru vasluieni a avut și secretarul de stat Florea Oprea, care l-a asemuit pe Andrei Puică unei flori: “Cu o floare nu se face primăvară. Este nevoie de o echipă”.

Cristian Pătrașcu

Primăvara a venit cu numirea unui nou prefect, după ani buni județul nostru având din nou în frunte un vasluian, în persoana fostului subprefect Andrei Puică. Preluarea mandatului pare de bun augur pentru noul prefect, care, într-o sală arhiplină, după ce a rostit apăsat jurământul, a fost asemuit cu o floare: «Cu o floare nu se face primăvară»! Într-o atmosferă plină de solemnitate, într-o sală plină de «directori, directori executivi, inspectori și doamne», așa cum i-a enumerat Florea Oprea, secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, ieri, fostul subprefect Andrei Puică a depus jurământul în calitate de prefect. În cadrul…

Review Overview

User Rating: 3.3 ( 1 votes)
%d blogeri au apreciat: