Home » Justitie » Bărbat din Perieni, lovit de tren la Bârlad: Omorât în gară

Bărbat din Perieni, lovit de tren la Bârlad: Omorât în gară

Un tânăr în vârstă de 31 de ani, din comuna Perieni, a murit la scurt timp după ce a fost lovit de un tren, la ieșirea din Gara Bârlad.
Accident grav de tren petrecut marți seară, cu puțin înainte de ora 20, la ieșirea din Stația CFR Bârlad. În timp ce trenul Regio 6315, care circula pe ruta Tecuci – Iași, ieșea din gară, a acroșat un bărbat care se afla între firele de cale ferată, lovindu-l foarte puternic în zona capului. Imediat, mecanicul de locomotivă a sunat la numărul 112 și a anunțat incidentul, la fața locului sosind o ambulanță și un echipaj de polițiști. După acordarea primelor îngrijiri, victima a fost transportată la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad.
„Bărbatul, în vârstă de aproximativ 30 de ani, necunoscut, a fost adus la ora 21.18. Era în comă de gradul IV și prezenta un traumatism cranio-cerebral sever, cu pierdere de materie cerebrală. S-a dispus transferul de urgență la Clinica de Neurochirurgie Iași. La 30 de minute de la prezentarea pacientului la Compartimentului de Primire Urgențe, aceeași ambulanță care l-a adus la spital l-a preluat pentru a-l transporta la Iași”, ne-a declarat dr. Gabriela Daniș, directorul medical al spitalului bârlădean.
Din nefericire, starea bărbatului era prea gravă, astfel că, în drum spre Iași, aproape de Vaslui, a decedat. Ca urmare, ambulanța care îl transporta l-a adus înapoi la Bârlad, iar trupul neînsuflețit a fost depus la morgă, în vederea efectuării necropsiei. Între timp, anchetatorii au aflat că bărbatul se numește Vasile Mitu, era din comuna Perieni și avea 31 de ani.
„Accidentul a fost anunțat la ora 19.59, în sesizare precizându-se faptul că trenul Regio 6315, care circula pe ruta Tecuci – Iași, la ieșirea din Stația Bârlad, a acroșat o persoană care se afla în zona căii ferate. Din discuțiile cu mecanicul de locomotivă, a rezultat faptul că bărbatul se afla între firele de cale ferată, iar la trecerea trenului, a fost lovit, fiindu-i provocate leziuni la nivelul capului”, a menționat subcomisar Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.
Anchetatorii exclud varianta sinuciderii.

Adriana Șușnea

Un tânăr în vârstă de 31 de ani, din comuna Perieni, a murit la scurt timp după ce a fost lovit de un tren, la ieșirea din Gara Bârlad. Accident grav de tren petrecut marți seară, cu puțin înainte de ora 20, la ieșirea din Stația CFR Bârlad. În timp ce trenul Regio 6315, care circula pe ruta Tecuci - Iași, ieșea din gară, a acroșat un bărbat care se afla între firele de cale ferată, lovindu-l foarte puternic în zona capului. Imediat, mecanicul de locomotivă a sunat la numărul 112 și a anunțat incidentul, la fața locului sosind o ambulanță…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
%d blogeri au apreciat: