Home » Business » Noile game de saltele de pat cu memory foam (P)

Noile game de saltele de pat cu memory foam (P)

Acum aproximativ douazeci de ani, materialul ce poarta denumirea de memory foam a fost considerat o solutie trecatoare, ce nu va avea succes, o optiune pentru gama de saltele de pat de lux, cu care putini oameni devenisera familiari. Astazi insa memory foam e considerat in multe parti ale lumii, chiar si in Romania, ca fiind unul dintre cele mai importante segmente din industria constructoare de paturi. Exista branduri majore ce incorporeaza aceste materiale chiar si in paturile cu arcuri si ofera colectii exclusive de astfel de produse. Aceste solutii se gasesc, desigur, alaturi de alte modele clasice, ortopedice, superortopedice sau economice, prin oferta de saltele a magazinului Tamos.

Anumite articole, bloguri sau publicatii specializate in acest segmente de produse arata o crestere a acestei categorii de produse – expertii din Marea Britanie (citati de Materss Journal) vorbesc despre o crestere prevazuta de aproape 12%, in perioada 2012-2016, referitor la acest grup de saltele de pat pe baza de memory foam. Altfel spus, exista oportunitati aparte pentru jucatorii din aceasta piata. Raportul britanicilor subliniaza si potentialul unor variante de memory foam bazate pe utilizarea plantelor. Cercetatorii si expertii din marketing, deopotriva, asteapta cresteri semnificative pentru aceasta categorie, in mod special. Ca motive, sunt invocate urmatoarele aspecte:
– aceste saltele cu memory foam ce au la baza prelucrarea unor plante asigura o racorire aparte, imbunatatind si modul in care acestea respira (circulatia aerului).
– mirosurile nu sunt atat de puternice, imbacsindu-se mult mai greu
– sunt utilizate mai putine produse pe baza de petrol (si mai putine substante chimice de alte tipuri)
– mai stabile din punct de vedere a mentinerii temperaturii

Punand aceste tipuri de saltele in comparatie cu modelele clasice pe arcuri, dar si cu cele cu spuma de gel, multi apreciaza avantajele primelor (cu memory foam) – o mai mare satisfactie la utilizare; eliberarea presiunii si a durerii; perioada de utilizare mai indelungata. Ramane de vazut ce ne rezerva specialistii in urmatoarea perioada de timp, atat pe plan mondial, european dar si national. De progresele acestea poate sa depinda intr-o foarte mare masura modul in care noi si cei din familia noastra reusim sa ne odihnim, sa dormim – toate actionand, in final, asupra sanatatii si starii noastre de bine.
Pentru o gama diversificata de astfel de saltele superortopedice cu memory foam, merita amintita oferta incredibila de saltele Tamos. Folosind filtrele de pret, dimensiune, grosime, brand, structura, rigiditate si garantie, vom gasi exact produsul de care avem nevoie si care se potriveste cat mai bine cerintelor noastre.

Acum aproximativ douazeci de ani, materialul ce poarta denumirea de memory foam a fost considerat o solutie trecatoare, ce nu va avea succes, o optiune pentru gama de saltele de pat de lux, cu care putini oameni devenisera familiari. Astazi insa memory foam e considerat in multe parti ale lumii, chiar si in Romania, ca fiind unul dintre cele mai importante segmente din industria constructoare de paturi. Exista branduri majore ce incorporeaza aceste materiale chiar si in paturile cu arcuri si ofera colectii exclusive de astfel de produse. Aceste solutii se gasesc, desigur, alaturi de alte modele clasice, ortopedice, superortopedice…

Review Overview

User Rating: 4.55 ( 1 votes)
%d blogeri au apreciat: