Home » Sport » Cupa Bucovinei, câștigată de RC Bârlad

Cupa Bucovinei, câștigată de RC Bârlad

Pentru a-și testa nivelul de pregătire înainte de debutul noului sezon competițional, Rugby Club Bârlad a participat la „Cupa Bucovinei”, un turneu de meciuri amicale, reușind să se impună și să se claseze pe primul loc.

La mijlocul lunii martie, echipa de rugby a Bârladului a participat la turneul amical „Cupa Bucovinei”, găzduit de terenul „Unirea”, din Suceava. Pe lângă Rugby Club (RC) Bârlad, la start s-au reunit trei echipe din Divizia Națională de Seniori, respectiv Poli Agro Iași, RCM Galați și formația gazdă, CSM Bucovina Suceava.

Având în vedere că debutul sezonului competițional era programat pentru 29 martie și pregătirea în acest sens era pe ultima sută de metri, conducerile celor patru echipe au fost de acord ca elevii lor să-și verifice nivelul de pregătire. Fiecare a disputat două meciuri, RC Bârlad jucând împotriva celor de la CSM Bucovina Suceava și RCM Galați. După două zile, „Cupa Bucovinei” a fost cucerită de RC Bârlad.

„«Cupa Bucovinei» a fost un prilej pentru testarea forțelor a patru participante la Divizia Națională de Seniori, din regiunea Moldova. Jucătorii noștri au avut o comportare meritorie, reușind să aducă trofeul la Bârlad. Sperăm ca și campionatul din 2014 să fie reușit!”, ne-a spus Ioan Harnagea, antrenorul RC Bârlad.

Pentru a-și testa nivelul de pregătire înainte de debutul noului sezon competițional, Rugby Club Bârlad a participat la „Cupa Bucovinei”, un turneu de meciuri amicale, reușind să se impună și să se claseze pe primul loc. La mijlocul lunii martie, echipa de rugby a Bârladului a participat la turneul amical „Cupa Bucovinei”, găzduit de terenul „Unirea”, din Suceava. Pe lângă Rugby Club (RC) Bârlad, la start s-au reunit trei echipe din Divizia Națională de Seniori, respectiv Poli Agro Iași, RCM Galați și formația gazdă, CSM Bucovina Suceava. Având în vedere că debutul sezonului competițional era programat pentru 29 martie și…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: