Home » Sport » Debut cu dreptul la Chișinău

Debut cu dreptul la Chișinău

HC Vaslui a debutat cu dreptul la Cupa Primarului de la Chișinău. Formația vasluiană s-a impus în fața echipei HC Malbork (Polonia) cu scorul 35-25 (18-8). Vasluienii au preluat imediat inițiativa, iar în minutul 5 tabela arăta deja 5-1. Scorul a prins proporții, iar după primul sfert diferența a ajuns la șapte goluri, scor 10-3. Până la pauză, Pralea, în formă maximă, amai încasat încă cinci goluri, perioadă în care elevii lui Leonard Bibirig și Laurențiu Cozma au mai înscris încă opt, scor 18-8.

La reluare, în teren au intrat și restul jucătorilor, care au oferit un adevărat spectacol handbalistic, aplaudat de spectatorii prezenți în Sala Alexia. În minutul 46, tabela arăta scorul de 28-15, iar cu nouă minute înainte de final, scorul a fost de 32-17. S-a terminat până la urmă 36-25.

HC Vaslui a debutat cu dreptul la Cupa Primarului de la Chișinău. Formația vasluiană s-a impus în fața echipei HC Malbork (Polonia) cu scorul 35-25 (18-8). Vasluienii au preluat imediat inițiativa, iar în minutul 5 tabela arăta deja 5-1. Scorul a prins proporții, iar după primul sfert diferența a ajuns la șapte goluri, scor 10-3. Până la pauză, Pralea, în formă maximă, amai încasat încă cinci goluri, perioadă în care elevii lui Leonard Bibirig și Laurențiu Cozma au mai înscris încă opt, scor 18-8. La reluare, în teren au intrat și restul jucătorilor, care au oferit un adevărat spectacol handbalistic,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile