Home / Invatamant / Elevii Școlii de Arte Bârlad, noi premii la concursuri de profil

Elevii Școlii de Arte Bârlad, noi premii la concursuri de profil

Zilele trecute, câțiva dintre elevii Școlii Gimnaziale de Arte „N. N. Tonitza” Bârlad s-au remarcat la trei concursuri instrumentale naționale.

Patru din elevii Școlii Gimnaziale de Arte „N. N. Tonitza” Bârlad s-au întors cu premii importante de la trei concursuri la care au participat în urmă cu o săptămână. Chiar dacă, așa cum se întâmplă mereu, concurența a fost acerbă, instrumentiștii bârlădeni nu s-au lăsat intimidați de participanții de la alte școli de renume din țarăși au reușit să urce pe primele poziții ale clasamentului. Astfel, Vlad Gheorghiu (clasa a VI-a, pian) a obținut Trofeul pentru muzică instrumentală la Concursul Național „Provocarea talentelor” Bacău. La același concurs, George Gheorghiu (clasa a III-a, pian) a obținut premiul I la același concurs. Ambii sunt îndrumați de profesorul Emilia Mocanu. De asemenea, în același week-end, Cătălina Teodora Bordeianu (clasa a V-a, vioară), sprijinită de profesorul Dorel Andrei, a obținut premiul I la Concursul Național „Victor Giuleanu” București. Nu în ultimul rând, Andreea Popa (clasa a IV-a, pian) s-a remarcat la Concursul Național „Piano-Artis” Iași, urcând pe locul II. Eleva a fost îndrumată de profesorul Mariana Dumitru.

Sfârșitul săptămânii 17-21 martie a marcat un nou moment de succes pentru elevii și profesorii Școlii Gimnaziale de Arte „N. N. Tonitza” Bârlad, obișnuiți cu evoluții minunate pe podiumurile de concert din orașul nostru și din alte centre din țară sau din străinătate. De această dată, patru din elevii școlii au fost premiață sâmbătă, 22 martie, la trei concursuri naționale instrumentale importante”, ne-a spus prof. Mihai Mintuță, directorul unității școlare.

Zilele trecute, câțiva dintre elevii Școlii Gimnaziale de Arte „N. N. Tonitza” Bârlad s-au remarcat la trei concursuri instrumentale naționale. Patru din elevii Școlii Gimnaziale de Arte „N. N. Tonitza” Bârlad s-au întors cu premii importante de la trei concursuri la care au participat în urmă cu o săptămână. Chiar dacă, așa cum se întâmplă mereu, concurența a fost acerbă, instrumentiștii bârlădeni nu s-au lăsat intimidați de participanții de la alte școli de renume din țarăși au reușit să urce pe primele poziții ale clasamentului. Astfel, Vlad Gheorghiu (clasa a VI-a, pian) a obținut Trofeul pentru muzică instrumentală la Concursul…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Lecții de pian gratuite, la Școala de Arte din Bârlad, oferite de profesorul Mihail Manciu în memoria soției sale

Inițiativă lăudabilă! Mihail Manciu, profesor ...

Șefe de promoție din Bârlad, primite cu brațele deschise de universități de prestigiu

Alice Beatrice Giușcă, șefa promoției ...

Ministerul Agriculturii finanțează activitatea Colegiului Agricol din Huși

Colegiul Agricol „Dimitrie Cantemir” Huși ...

%d blogeri au apreciat: