Home / Administratie / Flash-mob, de Ziua Pământului

Flash-mob, de Ziua Pământului

În acest an, Ziua Pământului a fost serbată la Vaslui printr-un flash-mob organizat în Piața Civică de către primărie.

Centrul Vaslui s-a dovedit a fi neîncăpător sâmbătă seara. Sute de vasluieni au răspuns invitației primăriei, care a ținut să puncteze Ziua Pământului, punând în scenă un flash-mob. Totul s-a petrecut în intervalul ora 20.30-21.30, perioadă în care autoritățile vasluiene au stins iluminatul stradal, atrăgând, astfel, atenția asupra protejării mediului înconjurător. Gestul a fost unul simbolic prin care s-a marcat Ziua Pământului. De remarcat faptul că la eveniment au fost invitați și jucătorii de la HC Vaslui, care au dorit să fie semnatari la apelul primăriei de a respecta natura.

“Prin acest flash-mob am dorit să reamintim datoria noastră față de Pământ, acțiunea având rolul de a atrage atenția asupra importanței protejării mediului înconjurător. Le mulțumim vasluieni că au fost alături de noi, nu neapărat pentru a ne simți bine și a ne bucura de vremea frumoasă de afară, ci pentru a respecta planeta”, a declarat Geanina Tofan, purtătorul de cuvânt al Primăriei Vaslui.

Ziua Pământului a fost promulgată pe 22 aprilie în anul 1971 de către senatorul american Gaylord Nelson.

În acest an, Ziua Pământului a fost serbată la Vaslui printr-un flash-mob organizat în Piața Civică de către primărie. Centrul Vaslui s-a dovedit a fi neîncăpător sâmbătă seara. Sute de vasluieni au răspuns invitației primăriei, care a ținut să puncteze Ziua Pământului, punând în scenă un flash-mob. Totul s-a petrecut în intervalul ora 20.30-21.30, perioadă în care autoritățile vasluiene au stins iluminatul stradal, atrăgând, astfel, atenția asupra protejării mediului înconjurător. Gestul a fost unul simbolic prin care s-a marcat Ziua Pământului. De remarcat faptul că la eveniment au fost invitați și jucătorii de la HC Vaslui, care au…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Noul prefect Gologan a depus jurământul! Momentul, marcat cu o cupă de șampanie 

Noul prefect al județului, Mircea ...

UAT-urile din județul Vaslui au primit în acest an peste 10 milioane de lei

de Dănuț CIOBANU Consilierii județeni ...

Investiții ample la Gârceni

Se asfaltează străzile, se modernizează ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: