Home » Administratie » Flash-mob, de Ziua Pământului

Flash-mob, de Ziua Pământului

În acest an, Ziua Pământului a fost serbată la Vaslui printr-un flash-mob organizat în Piața Civică de către primărie.

Centrul Vaslui s-a dovedit a fi neîncăpător sâmbătă seara. Sute de vasluieni au răspuns invitației primăriei, care a ținut să puncteze Ziua Pământului, punând în scenă un flash-mob. Totul s-a petrecut în intervalul ora 20.30-21.30, perioadă în care autoritățile vasluiene au stins iluminatul stradal, atrăgând, astfel, atenția asupra protejării mediului înconjurător. Gestul a fost unul simbolic prin care s-a marcat Ziua Pământului. De remarcat faptul că la eveniment au fost invitați și jucătorii de la HC Vaslui, care au dorit să fie semnatari la apelul primăriei de a respecta natura.

„Prin acest flash-mob am dorit să reamintim datoria noastră față de Pământ, acțiunea având rolul de a atrage atenția asupra importanței protejării mediului înconjurător. Le mulțumim vasluieni că au fost alături de noi, nu neapărat pentru a ne simți bine și a ne bucura de vremea frumoasă de afară, ci pentru a respecta planeta”, a declarat Geanina Tofan, purtătorul de cuvânt al Primăriei Vaslui.

Ziua Pământului a fost promulgată pe 22 aprilie în anul 1971 de către senatorul american Gaylord Nelson.

În acest an, Ziua Pământului a fost serbată la Vaslui printr-un flash-mob organizat în Piața Civică de către primărie. Centrul Vaslui s-a dovedit a fi neîncăpător sâmbătă seara. Sute de vasluieni au răspuns invitației primăriei, care a ținut să puncteze Ziua Pământului, punând în scenă un flash-mob. Totul s-a petrecut în intervalul ora 20.30-21.30, perioadă în care autoritățile vasluiene au stins iluminatul stradal, atrăgând, astfel, atenția asupra protejării mediului înconjurător. Gestul a fost unul simbolic prin care s-a marcat Ziua Pământului. De remarcat faptul că la eveniment au fost invitați și jucătorii de la HC Vaslui, care au…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: