Home » Sport » “La Vaslui se câștigă greu”

“La Vaslui se câștigă greu”

Ionuț Balaur este convins că FC Vaslui se poate impune în fața formației FC Brașov, avertizându-și adversarul că pe stadionul “Municipal” echipa sa este greu de învins.

Ionuț Balaur a fost titular meci de meci în acest an, tehnicianul Liviu Ciobotariu având mare încredere în tânărul fundaș. El speră să fie în primul unsprezece și cu FC Brașov, formație pe care o consideră dificilă, care va veni la Vaslui să-și vândă cât mai scump pielea. Cu toate acestea, jucătorul este convins că echipa sa va câștiga. “Cu siguranță va fi un meci dificil. Adversarul are mulți jucători experimentați. Mă refer la Andrei Cristea, Buga, jucători cu multe meciuri în Liga I. Jucăm pe teren propriu și sperăm să obținem toate punctele. La Vaslui se câștigă greu, chiar dacă a fost accidentul cu Botoșani. Nu trebuie să se mai repete un asemenea episod. Cele trei puncte sunt foarte importante pentru noi. Trecem printr-o perioadă bună și sperăm să o ținem tot așa”, a declarat Balaur.

Jucătorul are șapte partide bifate în acest sezon, în cinci fiind integralist.

Ionuț Balaur este convins că FC Vaslui se poate impune în fața formației FC Brașov, avertizându-și adversarul că pe stadionul “Municipal” echipa sa este greu de învins. Ionuț Balaur a fost titular meci de meci în acest an, tehnicianul Liviu Ciobotariu având mare încredere în tânărul fundaș. El speră să fie în primul unsprezece și cu FC Brașov, formație pe care o consideră dificilă, care va veni la Vaslui să-și vândă cât mai scump pielea. Cu toate acestea, jucătorul este convins că echipa sa va câștiga. “Cu siguranță va fi un meci dificil. Adversarul are mulți jucători experimentați. Mă refer la…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: