Home » Sport » RC Bârlad – RCM Galați 26-0

RC Bârlad – RCM Galați 26-0

Echipa de rugby a Bârladului a început cu brio sezonul competițional 2014. Pe teren propriu, RC Bârlad a învins detașat RCM Galați. Meciul a început la ora 11 și a fost vizionat de peste 200 de suporteri, care au ținut morțiș să urmărească live prima partidă jucată în noul sezon competițional al Diviziei Naționale de Seniori.

RC Bârlad a fost singura echipă care a marcat, înscriind patru eseuri, unul mai frumos decât celălalt. Când timpul regulamentar de joc s-a terminat, tabela de joc arăta 26-0 în favoarea rugbiștilor bârlădeni.

„A fost un meci ca de început de campionat. Am marcat patru eseuri și am reușit să câștigăm cele cinci puncte puse în joc. Scorul reflectă ce a fost pe teren. Așteptăm cu încredere meciul de sâmbătă, 5 aprilie, de la ora 10, disputat în deplasare, contra celor de la CS Năvodari și sperăm să obținem o nouă victorie”, ne-a spus delegatul RC Bârlad, Ciprian Popa.

Echipa de rugby a Bârladului a început cu brio sezonul competițional 2014. Pe teren propriu, RC Bârlad a învins detașat RCM Galați. Meciul a început la ora 11 și a fost vizionat de peste 200 de suporteri, care au ținut morțiș să urmărească live prima partidă jucată în noul sezon competițional al Diviziei Naționale de Seniori. RC Bârlad a fost singura echipă care a marcat, înscriind patru eseuri, unul mai frumos decât celălalt. Când timpul regulamentar de joc s-a terminat, tabela de joc arăta 26-0 în favoarea rugbiștilor bârlădeni. „A fost un meci ca de început de campionat. Am marcat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: