Home » Sport » Aproape de trofeu

Aproape de trofeu

Astăzi, HC Vaslui evoluează cu trofeul pe masă în fața gazdelor, Olympus Chișinău, echipă care a pierdut ieri întâlnirea cu HC Malbork, scor 29-30.

HC Vaslui a câștigat și al doilea joc al turneului de la Chișinău, învingând pe Shahtior Donetk cu scorul de 33-30 (20-14). Vasluienii au început perfect jocul, iar după cinci minute tabela arăta scorul de 4-2. După primul sfert, diferența a crescut la șapte, scor 11-4. Elevii lui Leonard Bibirig și Lauren]iu Cozma au avut și nouă goluri avans, scor 15-6, însă pe final de repriză au mai redus din turație, iar la pauză au intrat doar cu șase goluri, scor 20-14.La reluare, vasluienii au irosit multe șanse de gol, numai bine pentru ucraineni să se apropie la două goluri, scor 26-24 (’49). HC Vaslui a reușit să-i mențină pe adversari la patru goluri până pe final, partida încheindu-se doar la trei goluri diferen]ă, scor 33-30. În cealaltă partidă, Olympus Chișinău a pierdut disputa cu HC Malbork, scor 29-30, iar vasluienii se pot declara deja câștigătorii Cupei. Meciul dintre HC Vaslui și Olympus va avea loc astăzi, de la ora 16.15.

Astăzi, HC Vaslui evoluează cu trofeul pe masă în fața gazdelor, Olympus Chișinău, echipă care a pierdut ieri întâlnirea cu HC Malbork, scor 29-30. HC Vaslui a câștigat și al doilea joc al turneului de la Chișinău, învingând pe Shahtior Donetk cu scorul de 33-30 (20-14). Vasluienii au început perfect jocul, iar după cinci minute tabela arăta scorul de 4-2. După primul sfert, diferența a crescut la șapte, scor 11-4. Elevii lui Leonard Bibirig și Lauren]iu Cozma au avut și nouă goluri avans, scor 15-6, însă pe final de repriză au mai redus din turație, iar la pauză au intrat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: