Home » Invatamant » Bronz la etapa zonală

Bronz la etapa zonală

Echipa de volei băieți a Școlii nr. 10 “Mihail Sadoveanu” Vaslui a terminat pe locul trei etapa zonală a Olimpiadei Sportului Școlar.

La Fălticeni, județul Suceava, s-a desfășurat etapa de zonă a Olimpiadei Sportului Școlar la volei băieți. Vasluiul a fost reprezentat de Școala nr. 10 “Mihail Sadoveanu”. Elevii profesorilor Maria Burghelea și Cristi Enache au făcut o figură frumoasă în fața unor echipe cu tradiție în acest sport, cum ar fi Botoșani, Piatra Neamț și Suceava. Vasluienii au terminat competiția înaintea centrului puternic de la Piatra Neamț, ocupănd treapta a treia, care le-a adus medaliile de bronz.

Echipa Școlii 10 Vaslui a fost formată din: Ștefan Vlad Viziteu, Marian Dandeș, Leonard Andrei Arhire, Andrei Cohai, Laurean Mihai Mîrza, Daniel Tîrnoveanu, Cosmin Ionuț Nistor, George Andone și Lucian Iordăchescu.

“E un rezultat mulțumitor, mai ales că am concurat cu elevi care practică zilnic acest sport, pe cănd noi ne-am pregătit doar la ore. Mulțumim sponsorilor, primăriei, părinților și profesorilor pentru sprijinul acordat echipei de volei”, a declarat Cristi Enache, profesor la Școala nr. 10 “Mihail Sadoveanu”.

Echipa de volei băieți a Școlii nr. 10 “Mihail Sadoveanu” Vaslui a terminat pe locul trei etapa zonală a Olimpiadei Sportului Școlar. La Fălticeni, județul Suceava, s-a desfășurat etapa de zonă a Olimpiadei Sportului Școlar la volei băieți. Vasluiul a fost reprezentat de Școala nr. 10 “Mihail Sadoveanu”. Elevii profesorilor Maria Burghelea și Cristi Enache au făcut o figură frumoasă în fața unor echipe cu tradiție în acest sport, cum ar fi Botoșani, Piatra Neamț și Suceava. Vasluienii au terminat competiția înaintea centrului puternic de la Piatra Neamț, ocupănd treapta a treia, care le-a adus medaliile de bronz. Echipa Școlii…

Review Overview

User Rating: 4.55 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: