Home » National » Chef Cătălin, BOMBA asta sexy a pus ochii pe tine!

Chef Cătălin, BOMBA asta sexy a pus ochii pe tine!

În urmă cu cinci ani trecea prin cele mai grele momente din viața ei, acum este bomba-sexy de la “Master Chef” și a pus ochii pe chef Cătălin. Cântăreața Alexandra Shine se luptă pentru șorțul de bucătărie cu alți concurenți în fiecare marți, la PRO TV, de la ora 20.30.

Alexandra Shine, care s-a născut la Chișinău, din părinți ruși, a trecut pe lângă moarte în 2009, când s-a răsturnat cu mașina lângă Buzău. A scăpat cu viață, dar cele trei fracturi de bazin au țintuit-o pe patul de spital pentru multă vreme și a trebuit să reînvețe să meargă. “Încă resimt un disconfort. Nu mi-e ușor să stau mult în picioare”, ne-a spus Alexandra. A învățat să gătească singură și intenționează să-i cucerească pe jurați cu rețete rusești. “Jurații sunt foarte diferiți și fiecare are farmecul lui. Mie personal mi se pare că chef Cătălin e cel mai simpatic. Mi-ar plăcea să gătesc ceva din bucătăria rusească: pelmeni (colțunași cu carne), ocroșca (supă rece) sau diferite pateuri”, a mai spus Alexandra pentru Libertatea.

alexandra-shine

Sursa: libertatea.ro

În urmă cu cinci ani trecea prin cele mai grele momente din viața ei, acum este bomba-sexy de la “Master Chef” și a pus ochii pe chef Cătălin. Cântăreața Alexandra Shine se luptă pentru șorțul de bucătărie cu alți concurenți în fiecare marți, la PRO TV, de la ora 20.30. Alexandra Shine, care s-a născut la Chișinău, din părinți ruși, a trecut pe lângă moarte în 2009, când s-a răsturnat cu mașina lângă Buzău. A scăpat cu viață, dar cele trei fracturi de bazin au țintuit-o pe patul de spital pentru multă vreme și a trebuit să reînvețe să meargă. “Încă…

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
%d blogeri au apreciat: