Home » Sport » Dezlegare la goluri

Dezlegare la goluri

În ultima etapă a ligii a patra la fotbal s-au înscris 62 de goluri în zece jocuri disputate.

Ultima etapă a ligii a patra la fotbal a consemnat o ploaie de goluri, nu mai puțin de 62 de reușite fiind consemnate în cele zece partide disputate. Recordul de goluri a fost înregistrat la Negrești, unde SMART din localitate i-a ridiculizat pe puștii de la LPS 1 Vaslui cu scorul de 13-0. Multe goluri s-au marcat și la Stănilești, unde Olimpia s-a impus cu 10-1 în fața celor de la Iulius Bogdănești.

Surpriza a venit din partea LPS 2 Vaslui, care a remizat cu Voința Ștefan cel Mare, performera etapei trecute. În rest, liderele celor două serii au căștigat fără probleme. FC Gărceni a învins în deplasare pe Vulturul Bălteni cu scorul de 5-1, iar Juventus Fălciu a trecut de Multim Perieni cu 3-1.

Rezultate – Seria I: Vulturul Bălteni-FC Gărceni 1-5; SMART Negrești-LPS 1 Vaslui 13-0; AS Victoria Muntenii de Jos-FC Victoria Muntenii de Jos 3-0 (echipă retrasă); Dinamic Boțești-Sporting II Vaslui Zăpodeni 1-3; SC Lipovăț-Viitorul Rebricea 0-3; LPS 2 Vaslui-Voința Ștefan cel Mare 2-2. Seria a II-a: Olimpia Stănilești-Iulius Bogdănești 10-1; Multim Perieni-Juventus Fălciu 1-3; Podgoria Oltenești-Foresta Zorleni 0-1; Flacăra Murgeni-FDR Tutova 8-2; Gloria Puiești-Gloria Lunca Banului 0-3 (echipă retrasă); Vitis Șuletea-Unirea Banca 5-1.

În ultima etapă a ligii a patra la fotbal s-au înscris 62 de goluri în zece jocuri disputate. Ultima etapă a ligii a patra la fotbal a consemnat o ploaie de goluri, nu mai puțin de 62 de reușite fiind consemnate în cele zece partide disputate. Recordul de goluri a fost înregistrat la Negrești, unde SMART din localitate i-a ridiculizat pe puștii de la LPS 1 Vaslui cu scorul de 13-0. Multe goluri s-au marcat și la Stănilești, unde Olimpia s-a impus cu 10-1 în fața celor de la Iulius Bogdănești. Surpriza a venit din partea LPS 2 Vaslui, care…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: