Home / Sport / Dezlegare la goluri

Dezlegare la goluri

În ultima etapă a ligii a patra la fotbal s-au înscris 62 de goluri în zece jocuri disputate.

Ultima etapă a ligii a patra la fotbal a consemnat o ploaie de goluri, nu mai puțin de 62 de reușite fiind consemnate în cele zece partide disputate. Recordul de goluri a fost înregistrat la Negrești, unde SMART din localitate i-a ridiculizat pe puștii de la LPS 1 Vaslui cu scorul de 13-0. Multe goluri s-au marcat și la Stănilești, unde Olimpia s-a impus cu 10-1 în fața celor de la Iulius Bogdănești.

Surpriza a venit din partea LPS 2 Vaslui, care a remizat cu Voința Ștefan cel Mare, performera etapei trecute. În rest, liderele celor două serii au căștigat fără probleme. FC Gărceni a învins în deplasare pe Vulturul Bălteni cu scorul de 5-1, iar Juventus Fălciu a trecut de Multim Perieni cu 3-1.

Rezultate – Seria I: Vulturul Bălteni-FC Gărceni 1-5; SMART Negrești-LPS 1 Vaslui 13-0; AS Victoria Muntenii de Jos-FC Victoria Muntenii de Jos 3-0 (echipă retrasă); Dinamic Boțești-Sporting II Vaslui Zăpodeni 1-3; SC Lipovăț-Viitorul Rebricea 0-3; LPS 2 Vaslui-Voința Ștefan cel Mare 2-2. Seria a II-a: Olimpia Stănilești-Iulius Bogdănești 10-1; Multim Perieni-Juventus Fălciu 1-3; Podgoria Oltenești-Foresta Zorleni 0-1; Flacăra Murgeni-FDR Tutova 8-2; Gloria Puiești-Gloria Lunca Banului 0-3 (echipă retrasă); Vitis Șuletea-Unirea Banca 5-1.

În ultima etapă a ligii a patra la fotbal s-au înscris 62 de goluri în zece jocuri disputate. Ultima etapă a ligii a patra la fotbal a consemnat o ploaie de goluri, nu mai puțin de 62 de reușite fiind consemnate în cele zece partide disputate. Recordul de goluri a fost înregistrat la Negrești, unde SMART din localitate i-a ridiculizat pe puștii de la LPS 1 Vaslui cu scorul de 13-0. Multe goluri s-au marcat și la Stănilești, unde Olimpia s-a impus cu 10-1 în fața celor de la Iulius Bogdănești. Surpriza a venit din partea LPS 2 Vaslui, care…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

CL Vaslui va preda Ministerului Dezvoltării terenul pentru construirea unei baze sportive care va avea teren de fotbal omologat de UEFA SI FRF

Consiliul Local (CL) Vaslui va ...

În weekend, Campionatul de Minifotbal al Ministerului Afacerilor Interne și-a desemnat învingătorii

În perioada 27 august – ...

S-a dat startul Turneului Final al Campionatului de Minifotbal al M.A.I. – ediția 2019 Vaslui

În perioada 27 – 29 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: