Home » Sport » Încă nu au drept de joc

Încă nu au drept de joc

Tehnicianul Liviu Ciobotariu nu poate să-i folosească pe Pape Mboup și Marco Gomes Rodrigues din cauză că FC Vaslui nu le-a înregistrat contractele la LPF nici în momentul de față.

De mai bine de o lună, FC Vaslui are în pregătiri doi fotbaliști ofensivi, compartiment la care suferă cel mai tare. Este vorba despre Marco Gomes Rodrigues, mijlocaș adus de la Cernomoreț Burgas, și de Pape Mboup. Chiar dacă au venit nepregătiți fizic la Vaslui, cei doi jucători au recuperat foarte repede, iar de căteva zile sunt în programul normal al echipei. Din păcate, tehnicianul Liviu Ciobotariu nu poate să-i folosească în meciurile oficiale din cauză că șefii galben-verzilor întărzie să le înregistreze contractele la Ligă.

“Nu e treaba mea. Întrebați-i pe cei de la club. Eu doar îi pregătesc și îi voi folosi atunci cănd vor avea drept de joc”, a declarat Liviu Ciobotariu.

În atacul Vasluiului se regăsesc în prezent Temwanjera, Pătulea și Buziuc.

Tehnicianul Liviu Ciobotariu nu poate să-i folosească pe Pape Mboup și Marco Gomes Rodrigues din cauză că FC Vaslui nu le-a înregistrat contractele la LPF nici în momentul de față. De mai bine de o lună, FC Vaslui are în pregătiri doi fotbaliști ofensivi, compartiment la care suferă cel mai tare. Este vorba despre Marco Gomes Rodrigues, mijlocaș adus de la Cernomoreț Burgas, și de Pape Mboup. Chiar dacă au venit nepregătiți fizic la Vaslui, cei doi jucători au recuperat foarte repede, iar de căteva zile sunt în programul normal al echipei. Din păcate, tehnicianul Liviu Ciobotariu nu poate să-i…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile