Home » Sport » Noi medalii pentru LPS Vaslui

Noi medalii pentru LPS Vaslui

LPS Vaslui s-a întors cu șase medalii de la Campionatul Național de cros, competiție rezervată copiilor și juniorilor.

Ultima ediție a Campionatului Național de cros, competiție rezervată copiilor și juniorilor III, a adus șase medalii pentru Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui, dintre care două pe echipe și patru la individual.

La Copile 1, liceul vasluian a cucerit medalia de aur pe echipe, grație performanțelor obținute de Diana Ionela Vîrlan, care a trecut a doua linia de sosire, iar Bianca Munteanu a fost pe locul trei. Cele două fete au obținut medaliile de argint și bronz la individual. Pentru LPS a mai punctat Georgiana Nedelea, care a trecut a șaptea linia de sosire.

La junioare III, Diana Bogos a devenit vicecampioană națională la individual, iar Ionela Lungu a încheiat pe poziția a treia. Cele două rezultate i-au adus liceului vasluian medaliile de argint și titlul de vicecampioană națională pe echipe.

Sportivele sunt pregătite de profesoarele Viorica Pintilie și Elena Bogos.

LPS Vaslui s-a întors cu șase medalii de la Campionatul Național de cros, competiție rezervată copiilor și juniorilor. Ultima ediție a Campionatului Național de cros, competiție rezervată copiilor și juniorilor III, a adus șase medalii pentru Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui, dintre care două pe echipe și patru la individual. La Copile 1, liceul vasluian a cucerit medalia de aur pe echipe, grație performanțelor obținute de Diana Ionela Vîrlan, care a trecut a doua linia de sosire, iar Bianca Munteanu a fost pe locul trei. Cele două fete au obținut medaliile de argint și bronz la individual. Pentru LPS…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: