Home » National » S-A FĂCUT LUMINĂ în cazul TONI TECUCEANU. Familia artistului A AFLAT CAUZA REALĂ a DECESULUI

S-A FĂCUT LUMINĂ în cazul TONI TECUCEANU. Familia artistului A AFLAT CAUZA REALĂ a DECESULUI

După aproape patru ani de îndoieli și drumuri prin tribunale, calvarul familiei Tecuceanu a luat sfârșit. Toni Tecuceanu a încetat din viață în 2010, iar verdictul dat atunci de către medici – gripă porcină – nu i-a mulțumit pe membrii familiei sale care bănuiau că alte cauze stau la originea decesului. Aceștia au căutat adevărul în instanță și, astăzi, l-au aflat.

Familia lui Toni Tecuceanu, fostul component al echipei de la Cronica Cârcotașilor, a obținut, astăzi, raportul medico-legal, în care este precizată cauza reală a decesului artistului, au declararat pentru Libertatea surse apropiate familiei Tecuceanu. Rudele regretatului actor au câștigat defintiv și irevocabil procesul intentat spitalului ”Matei Balș” și doctorului Adrian Streinu-Cercel, care a refuzat să facă public dosarul medical al artistului despre care au spus că ar fi murit de gripă porcină. Familia Tecuceanu este mulțumită de reușită dar declară că, deocamdată, nu dorește să facă public raportul medico-legal și că are nevoie de câteva zile de liniște și de gândire.

Toni Tecuceanu a fost internat la „Matei Balș” în seara de 24 spre 25 decembrie 2009, diagnosticul inițial fiind acela de gripă A/H1N1, cunoscută popular ca „gripă porcină”. Starea acestuia s-a agravat, a doua zi fiind necesară intubarea lui. În ultima zi de viață a actorului, familia a fost informată că a depășit faza critică, însă bacteria se menținea în organism și exista riscul să afecteze rinichii. În 5 ianuarie, la ora 7.00, actorul a decedat, medicii explicând familiei că organismul acestuia nu a mai rezistat și este probabil să fi suferit un infarct, după care s-a decis efectuarea unei necropsii. Familia s-a declarat indignată de declarațiile lui Streinu Cercel, care a afirmat public, în presă, că Toni Tecuceanu a murit de gripă porcină și au cerut desecretizarea raportului medico-legal.

Sursa: libertatea.ro

După aproape patru ani de îndoieli și drumuri prin tribunale, calvarul familiei Tecuceanu a luat sfârșit. Toni Tecuceanu a încetat din viață în 2010, iar verdictul dat atunci de către medici - gripă porcină - nu i-a mulțumit pe membrii familiei sale care bănuiau că alte cauze stau la originea decesului. Aceștia au căutat adevărul în instanță și, astăzi, l-au aflat. Familia lui Toni Tecuceanu, fostul component al echipei de la Cronica Cârcotașilor, a obținut, astăzi, raportul medico-legal, în care este precizată cauza reală a decesului artistului, au declararat pentru Libertatea surse apropiate familiei Tecuceanu. Rudele regretatului actor au câștigat defintiv…

Review Overview

User Rating: Be the first one !