Home » National » Wilmark vorbește deschis despre plecarea de la Dansez, dar și despre soarta show-ului! „M-au anunțat în ziua concursului că nu mă mai vor!”

Wilmark vorbește deschis despre plecarea de la Dansez, dar și despre soarta show-ului! „M-au anunțat în ziua concursului că nu mă mai vor!”

După treisprezece sezoane, în care a fost unul dintre cei mai importanți jurați în „ringul viselor”, Wilmark a fost anunțat cu câteva ore înainte de începerea noului sezon că nu va mai face parte din echipa producției. „Nu mă așteptam, eu mă pregăteam pentru prima ediție din noul sezon!”
În urmă cu un an și jumătate, Wilmark a fost înlăturat din juriul emisiunii Dansez pentru tine, chiar în ziua în care trebuia să înceaptă un nou sezon. Vestea a căzut ca un trăsnet peste artistul columbian, în condițiile în care, de-a lungul timpului, nu s-a certat cu nimeni, nu a avut nicio problemă cu nimeni de nicio natură, nici măcar financiară. Ba mai mult, dialogurile spumoase pe care le avea cu Ștefan Bănică în fiecare ediție, cumulate cu experiența de ani de zile în dans și seriozitatea lui, devinise unul dintre cei mai importanți jurați. Dar, se pare că, nu a fost suficient.
„Nu m-am așteptat să fiu înlăturat, chiar dacă, în România am trăit multe. La sta, totuși nu m-am așteptat. Mă pregăteam pentru filmare și, cu câteva ore înainte de începerea show-lui, am fost anunțat că nu mai fac parte din juriu. Reacția mea a fost: ok, spor la treabă! Și atât, nu aveam ce să discutăm mai mult. Nici cu contractul n-a fost problemă, pentru că ei obișnuiesc să trimită contractul în ultimul moment, deci, practic, nu apucasem să semnez pentru noul sezon.Poate că, mulți se gândesc că totul a plecat de la bani. Nu a fost vorba de asta. Pur și simplu nu m-am mai înțeles cu unul dintre producători asupra contractului”, a declarat Wilmark pentru spynews.ro Financiar, nu a fost afectat, pentru că, și înainte de emisiunea cu pricina și în timpul ei, Wilmark avea propria lui afacere, școala de salsa, practic prima școală de acest gen din țară, de care se ocupă și acum și care îi asigură traiul, independent de alte proiecte. Mai mult decât atât, perioada în care a colaborat cu Dansez pentru tine, el a fost omul ProTv-ului doar moral, pentru că așa voia el să fie. Practic, trustul nu i-a făcut niciodată contract de exclusivitate, astfel putând să își promoveze propriile proiecte la ce televiziune și-ar fi dorit el, Dar n-a făcut-o niciodată. Din respect, moralitate și responsabilitate.
“Dansez a fost un proiect de suflet pentru mine și, dacă stau să-mi aduc aminte primele ediții, chiar am avut satisfacții mari. Din păcate, ultimul show a avut un rating foarte prost și era de așteptat să nu mai continue. Eu am bănuit că se vor opri mai demult, pentru că făcând o comparație între primele sezoane și ultimele, diferențele erau colosale, totul era în scădere. Mie mi-au fost dragi oamenii cu care am lucrat atâta vreme, nu am avut divergențe cu nimeni și am rămas în relații ok. Din păcate, oamenii pleacă de acolo, pentru că s-a redus bugetul și, e normal să se ducă fiecare spre mai bine, spre stabilitate și beneficiu. Ei nu țin și trag pentru oamenii lor, din păcate și nu știu ce încearcă să facă noua conducere”, a compeltat Wilmark.

Sursa: spynews.ro

După treisprezece sezoane, în care a fost unul dintre cei mai importanți jurați în „ringul viselor”, Wilmark a fost anunțat cu câteva ore înainte de începerea noului sezon că nu va mai face parte din echipa producției. „Nu mă așteptam, eu mă pregăteam pentru prima ediție din noul sezon!” În urmă cu un an și jumătate, Wilmark a fost înlăturat din juriul emisiunii Dansez pentru tine, chiar în ziua în care trebuia să înceaptă un nou sezon. Vestea a căzut ca un trăsnet peste artistul columbian, în condițiile în care, de-a lungul timpului, nu s-a certat cu nimeni, nu a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !