Home » National » Durul de la Masterchef se topeste ca… untul la soare in preajma ei! Primele imagini cu Florin Dumitrescu in rol de… tatic!

Durul de la Masterchef se topeste ca… untul la soare in preajma ei! Primele imagini cu Florin Dumitrescu in rol de… tatic!

Intransigent in fata preparatelor care nu sunt pe gustul lui si neiertator cand un concurent calca-n strachini, chef Florin Dumitrescu se topeste mai ceva ca untul in tigaie atunci cand isi tine fiica in brate! Durul de la Masterchef isi stapaneste cu greu emotiile in preajma micutei Ava Elisabeta, chiar si atunci cand o scoate la o simpla plimbare in aer liber. Chef Florin a fost filmat pentru prima data in rolul de tatic, iar dupa felul in care s-a descurcat, juratul are toate sansele sa primeasca… nu sortul, ci scutecul, din partea junioarei-chef a familiei. Jurat necrutator cu concurentii care incurca blidele la Masterchef, Florin Dumitrescu isi dezvaluie latura sensibila in fata celui mai mare critic al sau: fetita lui de nici un an, Ava Elisabeta. Mandru de micuta lui, chef Florin si-a scos printesa la o plimbare, alaturi de iubita Cristina si cativa prieteni si a coplesit-o cu afectiune. Filmat pentru prima oara in rolul de tatic, chef Florin dovedeste ca se descurca cel putin la fel de bine cu micuta Ava, pe cat o face si in bucatarie. Daca la iesirea din parc, juratul s-a intretinut cu amicii lui, de indata ce au ajuns la masina, Florin si-a luat in serios meseria de parinte. Grijuliu, a preluat conducerea caruciorului, sorbindu-si parca printesa din priviri. La fel de priceput s-a dovedit si cand a trebuit sa isi dovedeasca abilitatile… paterne. Emotionat, si-a strans fetita in brate ca sa o linisteasca, In vreme ce iubita lui s-a ocupat de treburile… barbatesti. Cat Cristina aducea masina mai aproape, chef Florin si-a aratat dibacia. Cu un brat si-a tinut micuta la piept, cu celalat a impins caruciorul. Nici cand si-a luat la revedere de la amici, juratul nu s-a dezlipit de comoara lui.  Chiar daca n-are niciun an, fetita impartaseste deja preferintele muzicale ale tatalui ei. „O sa fie rockerita, pentru ca deja e obisnuita cu Deep Purple, ACDC si Jimmy Hendricks”, spune Florin.

Si-a cucerit iubita cu un desert!

Un miracol pentru parinti, Florin si Cristina au ales ca micuta sa poarte un nume cu semnificatii religioase. Ava Elisabeta este rodul iubirii de trei ani dintre Florin si Cristina, care in curand vor ajunge si la Altar. El a cucerit-o cu un desert, creat special pentru ea.

Sursa: cancan.ro

Intransigent in fata preparatelor care nu sunt pe gustul lui si neiertator cand un concurent calca-n strachini, chef Florin Dumitrescu se topeste mai ceva ca untul in tigaie atunci cand isi tine fiica in brate! Durul de la Masterchef isi stapaneste cu greu emotiile in preajma micutei Ava Elisabeta, chiar si atunci cand o scoate la o simpla plimbare in aer liber. Chef Florin a fost filmat pentru prima data in rolul de tatic, iar dupa felul in care s-a descurcat, juratul are toate sansele sa primeasca... nu sortul, ci scutecul, din partea junioarei-chef a familiei. Jurat necrutator cu concurentii care incurca…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
%d blogeri au apreciat: