Home » National » Victor Slav rupe tacerea! Ce spune despre “papucii” primiti de la Bianca si cum isi justifica accesele de gelozie.

Victor Slav rupe tacerea! Ce spune despre “papucii” primiti de la Bianca si cum isi justifica accesele de gelozie.

Victor rupe tacerea si neaga ca ar fi macinat de gelozii, asa cum sustin apropiatii fostei sale sotii, si da de inteles ca Bianca ar lansa aceste zvonuri. Cat despre „papucii” primiti de la roscata, prezentatorul o da cotita.

Nici o luna n-au mai rezistat impreuna de la divort. Desi au incercat sa-si mai acorde o sansa continuand sa se intalneasca pe ascuns si sa se ajute la nevoie, roscata ar fi pus piciorul in prag si l-ar fi cadorisit pe Victor cu o pereche de papuci. Bianca ar fi luat aceasta decizie din cauza crizelor de gelozie venite din parte lui Victor, sustin apropiati ai roscatei. “Au incercat sa-si ma idea o sansa, dar degeaba. A fost cumva firesc, pentru ca sentimentele nu dispar brusc in momentul in care te duci si semnezi actele de divort. Numai ca n-a mers. Pur si simplu ei sunt diferiti si nu pot convietui impreuna. Victor este gelos si posesiv, ii reproseaza ca de ce nu raspunde la telefon sau o intreaba insistent unde este, ce face. N-au probleme, inca vorbesc, ca au impreuna atelierul de haine, dar nu pot avea o relatie. Nu se inteleg, ca si cuplu.”, declarau pentru cancan.ro surse din apropierea Biancai.

Contactat telefonic de reporterii emisiunii Cancan.ro de la Acasa tv, Victor a parut nedumerit in privinta “papucilor” primiti si a presupuselor crize de gelozie.

Victor: Nu inteleg cine are interesul sa se scrie lucruile astea, daca vin din partea ei, din partea prietenilor, voi spuneti ca surse din anturajul ei. Nu stiu care ar fi acele persoane si de ce ar avea interesul sa se scrie asa ceva.

Reporter: Tu o banuiesti pe ea ca ar face lucrurile astea?
Victor: Nu, eu nu banuiesc pe nimeni. Ma tot intreb cine ar avea interesul sa se scrie lucrurile astea. Nu mi se pare normal ce se intampla si nu este adevarat.
Reporter: Nu este adevarat ca o deranjezi cu telefoanele, o verifici, incerci sa-i controlezi fiecare miscare?
Victor: Nu, este total neadevarat si nu o deranjez cu telefoane. Noi ne sunam, sincer chiar si astazi am vorbit mai devreme. Bianca marturisea recent intr-un interviu acordat emisiunii Cancan.ro ca ea nu este geloasa pe fostul sot si ca e liber sa faca ce vrea cu viata lui sentimentala.

“Pai, e liber acum! E burlac, si eu burlacita. Da, este liber, normal. Dar ai fi un pic geloasa daca ai afla lucrurile ca ar avea pe altcineva? Nu, am trecut peste chestia cu gelozia. Pot sa-mi controlez foarte bine sentimentele si pornirile.”, marturisea roscata.  Chiar si asa, Victor n-a vrut sa puna punctul pe i sis a lamureasca ce-l mai leaga de fosta lui sotie.

Victor: Eu nu deranjez, nu sunt barbatul care deranjez cu telefoane, nu sunt insistent si nu controlez. In momentul de fata, eu am cu Bianca o relatie normala, ne intalnim daca vrem…

Reporter: Ce fel de relatie, de prietenie sau sentimentala?
Victor: Hai sa-ti spun ceva si cu asta vreau sa pun punct. Nu intereseaza pe nimeni ce relatie am eu in momentul de fata cu fosta mea sotie. Eu nu ma plang de nimic, doar am dezmintit ce scrie acolo, am spus ca nu inteleg cine ar afirma aceste lucruri, care este interesul…
Reporter: Eu n-am inteles ce dezminti, daca ti-a dat papucii sau daca esti excesiv de gelos.
Victor: N-are cum sa-mi dea papucii! Iar cel mai corect ar fi, eu ti-am dat declaratia mea, sa-ti dea si ea declaratia ei in care sa sustina, sa afirme sau sa infirme aceste lucruri.

Bianca s-a aratat astazi prea ocupata ca sa comenteze presupusele gelozii ale fostului sot si n-a dorit sa faca precizari.
Si cel despre care se spune ca ar fi divortat-o pe Bianca de Victor declara ca prezentatorul facea politie cu sotia lui. „El o controla și o monitoriza încontinuu. Așa e el. Mai gelos și mai posesiv. Odată, am sunat-o pe ea și a răspuns el. Am închis pentru că nu aveam ce să îi spun. Altădată m-a abordat Victor și mi-a spus că trebuie să ne întâlnim. I-am zis că îi trimit o poză și o să înțeleagă tot. I-am trimis poza. Este vorba despre acest mesaj. Nu i-a picat deloc bine. Ne-a prins de câteva ori. I-a pus un soft în telefon, i-a pus microfoane în camera, o urmarea și el”, declara Cristea in urma cu doua luni.

Intrebat si de aceasta declaratie care intareste zvonul ca si-ar fi verificat sotia tot timpul, Victor a ironizat declaratiile lui Adrian Cristea

“Stie el… Da, stiu, eu sunt F.B.I., S.R.I si K.G.B la un loc.” Ceea ce Victor e posibil sa nu fi aflat inca e ca Bianca si-a dat intalnire, ieri, la mall, cu mai multi barbati. Unul dintre ei chiar a imbratisat-o, i-a trecut mana prin par si i-a facut ochi dulci. Niciun pericol, am spune, intrucat avansurile veneau din partea lui Mircea Zara.

Sursa: cancan.ro

Victor rupe tacerea si neaga ca ar fi macinat de gelozii, asa cum sustin apropiatii fostei sale sotii, si da de inteles ca Bianca ar lansa aceste zvonuri. Cat despre "papucii" primiti de la roscata, prezentatorul o da cotita. Nici o luna n-au mai rezistat impreuna de la divort. Desi au incercat sa-si mai acorde o sansa continuand sa se intalneasca pe ascuns si sa se ajute la nevoie, roscata ar fi pus piciorul in prag si l-ar fi cadorisit pe Victor cu o pereche de papuci. Bianca ar fi luat aceasta decizie din cauza crizelor de gelozie venite din…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
%d blogeri au apreciat: