Home » Politic » Opoziție la acciză

Opoziție la acciză

Deputatul Florin Ciurariu, președintele Filialei Teritoriale Vaslui a PNL, a declarat că nu va vota acciza pe benzină și motorină introdusă de Guvernul Ponta 3, arătând că nu există garanții privind modul în care vor fi utilizați banii rezultați. Și mai vehement este deputatul PPDD Tudor Ciuhodaru, care a spus că a inițiat un proiect de lege pentru a bloca perceperea acestei noi taxe.

«Nu pot fi de acord cu această taxă, care să fie băgată într-o găleată mare, odată ce nu este însoțită de un plan concret de construcții de autostrăzi. Este doar o abureală», a spus Florin Ciurariu.

Cristian P|TRAȘCU

Deputatul Florin Ciurariu, președintele Filialei Teritoriale Vaslui a PNL, a declarat că nu va vota acciza pe benzină și motorină introdusă de Guvernul Ponta 3, arătând că nu există garanții privind modul în care vor fi utilizați banii rezultați. Și mai vehement este deputatul PPDD Tudor Ciuhodaru, care a spus că a inițiat un proiect de lege pentru a bloca perceperea acestei noi taxe. «Nu pot fi de acord cu această taxă, care să fie băgată într-o găleată mare, odată ce nu este însoțită de un plan concret de construcții de autostrăzi. Este doar o abureală», a spus Florin Ciurariu.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
%d blogeri au apreciat: