Home » Sport » Probleme financiare mari la FC Vaslui – Greva fotbaliștilor

Probleme financiare mari la FC Vaslui – Greva fotbaliștilor

Obișnuită cu sume colosale în perioada în care a fost finanțată de Adrian Porumboiu, echipa de fotbal FC Vaslui se confruntă cu cele mai mari probleme financiare din scurta sa istorie. Din acest motiv, elevii lui Liviu Ciobotariu s-au trezit cu restanțe destul de mari la salarii, nemaifiind plătiți de luni bune. Deși s-au dat asigurări că li se vor achita măcar o parte din restanțe până la sfârșitul lui martie, vorbele conducătorilor de la FC Vaslui s-au dovedit nereale, așa că galben-verzii au decis să protesteze.

Ieri dimineață, fotbaliștii au refuzat să participe la antrenamentul programat și l-au înștiințat pe Ciobotariu că vor intra în grevă până când vor primi ceva bani. Ei au amenințat chiar că nu se vor prezenta la meciul cu Viitorul Constanța, programat vineri, de la ora 21. Pe durata ședinței de pregătire anulate, fotbaliștii au preferat să stea în sala de forță, să asculte muzică și să navigheze pe internet. “Nu vreau să comentez fiindcă orice declarație aș face, ar fi interpretată. Așa că mă abțin”, a spus Adrian Pătulea, imediat ce a părăsit stadionul “Municipal”. Nici Nuno Viveiros nu a fost generos cu vorbele: “Vorbim altădată. Acum nu am ce declarație să fac”. Conducerea administrativă a FC Vaslui promisese că va onora restanțele din 2013 până la 31 martie, urmând ca la finalul sezonului să se achite și datoriile acumulate în acest an, dar până acum nu s-a ținut de cuvânt. “Nu e treaba mea. Întrebați conducerea despre astfel de lucruri. Mai multe vorbim la conferința de după meciul cu Viitorul”, s-a rezumat să declare Liviu Ciobotariu.

De altfel, tehnicianul Vasluiului amintise de situația delicată de la echipă încă de la conferința de după jocul cu FC Brașov: „Trecem printr-o perioadă foarte grea. Niciodată în istoria clubului nu au mai fost asemenea momente. La Vaslui nu mai este raiul financiar de acum câțiva ani. Nu am luat licență până în momentul de față, însă mi-aș dori ca nu cumva să se stingă lumina și să se închidă ușa”.

Cristi Lapa

Obișnuită cu sume colosale în perioada în care a fost finanțată de Adrian Porumboiu, echipa de fotbal FC Vaslui se confruntă cu cele mai mari probleme financiare din scurta sa istorie. Din acest motiv, elevii lui Liviu Ciobotariu s-au trezit cu restanțe destul de mari la salarii, nemaifiind plătiți de luni bune. Deși s-au dat asigurări că li se vor achita măcar o parte din restanțe până la sfârșitul lui martie, vorbele conducătorilor de la FC Vaslui s-au dovedit nereale, așa că galben-verzii au decis să protesteze. Ieri dimineață, fotbaliștii au refuzat să participe la antrenamentul programat și l-au înștiințat…

Review Overview

User Rating: 3.7 ( 1 votes)