Home » Sport » Derby în județeană

Derby în județeană

Duminică, la Negrești, se dispută meciul anului, dintre SMART din localitate, ocupanta locului doi în seria I și campioana județeană, FC Gârceni, lidera la zi. O eventuală victorie a gazdelor ar relansa lupta pentru câștigarea seriei. Formația negreșteană are 37 de puncte înaintea acestei partide, cu cinci mai puține față de ocupanta primului loc, FC Gârceni. Cele două echipe se luptă și pentru accederea în play-off, pentru desemnarea câștigătoarei sezonului și a echipei care să reprezinte județul la barajul de promovare în liga a treia.

Juventus Fălciu, singura echipă neînvinsă în acest sezon, are un meci facil în această etapă, urmând a întâlni pe teren propriu pe ocupanta locului 8, Podgoria Oltenești.

Programul jocurilor: Seria I: Voința Ștefan cel Mare-Vulturul Bălteni; SMART Negrești-FC Gârceni; LPS 1 Vaslui-AS Victoria Munteni de Jos; FC Victoria Munteni de Jos-Dinamic Boțești; Sporting II Vaslui Zăpodeni-SC Lipovăț; LPS 2 Vaslui-Viitorul Rebricea. Seria a II-a: Iulius Bogdănești-Multim Perieni; Juventus Fălciu-Podgoria Oltenești; Foresta Zorleni-Flacăra Murgeni; FDR Tutova-Gloria Puiești; Gloria Lunca Banului-Vitis Șuletea; Unirea Banca-Olimpia Stănilești.

Duminică, la Negrești, se dispută meciul anului, dintre SMART din localitate, ocupanta locului doi în seria I și campioana județeană, FC Gârceni, lidera la zi. O eventuală victorie a gazdelor ar relansa lupta pentru câștigarea seriei. Formația negreșteană are 37 de puncte înaintea acestei partide, cu cinci mai puține față de ocupanta primului loc, FC Gârceni. Cele două echipe se luptă și pentru accederea în play-off, pentru desemnarea câștigătoarei sezonului și a echipei care să reprezinte județul la barajul de promovare în liga a treia. Juventus Fălciu, singura echipă neînvinsă în acest sezon, are un meci facil în această etapă,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: