Home » Sport » FC Vaslui-Viitorul Constanța, astăzi, ora 21 – Se joacă!

FC Vaslui-Viitorul Constanța, astăzi, ora 21 – Se joacă!

Greva jucătorilor de la FC Vaslui a ținut doar 24 de ore. Fotbaliștii au avut o întâlnire cu staff-ul administrativ și au primit noi promisiuni că li se vor achita restanțele financiare. “Avem promisiunea și certitudine că se vor achita restanțele salariale la jucători”, a spus Liviu Ciobotariu. De altfel, galben-verzii s-au prezentat la antrenamentul de ieri după amiază, iar atmosfera în sânul echipei era una relaxantă. “Am primit promisiuni că se vor rezolva toate problemele. Vom intra pe teren cu Viitorul și sunt convins că vom câștiga acest meci”, a spus căpitanul echipei, Mike Temwanjera. Și tehnicianul Liviu Ciobotariu este încrezător că Vasluiul poate să-și consolideze poziția a patra în clasament. “Ne așteaptă un meci greu, cu o echipă imprevizibilă. Trebuie să fim foarte atenți, fiindcă e un adversar care poate produce surprize. Au reușit câteva jocuri bune în acest sezon. Suntem concentrați pentru a obține un rezultat pozitiv, care să ne consolideze poziția a patra în clasament”, a spus antrenorul.

Întâmpinați de fani

Ieri, la stadion, au fost și câțiva fani ai Vasluiului, care au ținut să-i susțină moral pe jucători, după ce aceștia au protestat, nemulțumiți că nu-și primesc restanțele salariale. Suporterii au rămas pe toată durata antrenamentului și au purtat câteva discuții cu jucătorii, pentru a le transmite că galeria rămâne alături de echipă. 

Bilete ieftine la meci

Conducerea FC Vaslui a lăsat prețuri mici la bilete și pentru jocul cu Viitorul Constanța, în speranța că la stadion vor veni mai mulți suporteri. Astfel, la peluza Nord, tichetul costă doar un leu, iar la tribunele I-a și a II-a biletul costă trei lei. Cel mai scump bilet e la tribuna zero, prețul de intrare fiind de zece lei. Casele de bilete vor fi deschise de la ora 12 și se vor închide înainte de fluierul de start al partidei.

Greva jucătorilor de la FC Vaslui a ținut doar 24 de ore. Fotbaliștii au avut o întâlnire cu staff-ul administrativ și au primit noi promisiuni că li se vor achita restanțele financiare. “Avem promisiunea și certitudine că se vor achita restanțele salariale la jucători”, a spus Liviu Ciobotariu. De altfel, galben-verzii s-au prezentat la antrenamentul de ieri după amiază, iar atmosfera în sânul echipei era una relaxantă. “Am primit promisiuni că se vor rezolva toate problemele. Vom intra pe teren cu Viitorul și sunt convins că vom câștiga acest meci”, a spus căpitanul echipei, Mike Temwanjera. Și tehnicianul Liviu Ciobotariu este încrezător că…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: