Home » Sport » HC Vaslui – HCM Cîmpina, duminică, ora 14 – Merg la Odorhei

HC Vaslui – HCM Cîmpina, duminică, ora 14 – Merg la Odorhei

HC Vaslui are programate în această perioadă două partide amicale, dar și un joc oficial din returul Diviziei A. Astăzi și mâine, echipa se va afla la Odorhei, unde va susține două jocuri de verificare cu echipa locală. Handbaliștii vasluieni sunt invitații formației de Ligă Națională, proaspăt calificată în play-off-ul întrecerii. Jucătorii antrenați de Leonard Bibirig și Laurențiu Cozma au mai susținut două jocuri în această iarnă, ambele câștigate de HC Odorhei, însă vasluienii au lăsat o impresie bună, evoluția acestora fiind aplaudată de către spectatorii prezenți la cele două jocuri. Primul meci cu Odorhei este programat în această seară, de la ora 19, iar al doilea va fi mâine dimineață, de la ora 10.30.

Duminică, de la ora 14, iubitorii handbalului vasluian sunt așteptați în Sala Sporturilor din Vaslui la un nou meci de campionat. Formația locală va întâlni codașa seriei A, HCM Cîmpina. Meciul contează mult pentru refacerea golaverajului, vasluienii având nevoie de o diferență de scor cât mai mare, pentru a trece pe primul loc în clasament.

HC Vaslui are programate în această perioadă două partide amicale, dar și un joc oficial din returul Diviziei A. Astăzi și mâine, echipa se va afla la Odorhei, unde va susține două jocuri de verificare cu echipa locală. Handbaliștii vasluieni sunt invitații formației de Ligă Națională, proaspăt calificată în play-off-ul întrecerii. Jucătorii antrenați de Leonard Bibirig și Laurențiu Cozma au mai susținut două jocuri în această iarnă, ambele câștigate de HC Odorhei, însă vasluienii au lăsat o impresie bună, evoluția acestora fiind aplaudată de către spectatorii prezenți la cele două jocuri. Primul meci cu Odorhei este programat în această seară,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: