Home » Sport » Mențiune la faza zonală

Mențiune la faza zonală

Fetele de la Liceul “Mihail Kogălniceanu” (LMK) Vaslui au terminat pe poziția a patra turneul zonal al Olimpiadei Sportului Școlar, competiție ce a avut loc la Botoșani. Elevele profesoarei Tincuța Posteucă au avut parte de adversare redutabile, care provin din centre de prestigiu din zona Moldovei. În primul joc, LMK a întâlnit pe LPS Piatra Neamț, câștigătoarea turneului, echipă care are în componență sportive profesioniste. Cu toate acestea, vasluiencele au lăsat o impresie foarte bună. În primul set, echipa liceului vasluian a condus cu scorul de 16-8, însă a pierdut, în final, cu scorul de 23-25. La al doilea set, începutul a aparținut fetelor de la LMK, însă au cedat pe final, scorul fiind de 19-25. În finala mică, pentru locurile 3-4, Vasluiul a pierdut în fața unui alt centru puternic, cel de la Botoșani.

“Este o performanță pentru noi. Fetele au reușit să joace de la egal la egal cu echipe care au în componență jucătoare cu experiență. Am înțeles că de anul viitor echipele care provin de la liceele sportive nu vor mai evolua în această competiție și atunci se pune altfel problema. Mulțumim și celor care ne-au susținut, mă refer la Inspectoratul Școlar, conducerea liceului, Deliciosul de Vaslui, club Rotary și Hăulică SRL”, a declarat Tincuța Posteucă.

La băieți, județul Vaslui a fost reprezentat de Colegiul Național “Gheorghe Roșca Codreanu”, echipa terminând turneul pe locul patru.

Fetele de la Liceul “Mihail Kogălniceanu” (LMK) Vaslui au terminat pe poziția a patra turneul zonal al Olimpiadei Sportului Școlar, competiție ce a avut loc la Botoșani. Elevele profesoarei Tincuța Posteucă au avut parte de adversare redutabile, care provin din centre de prestigiu din zona Moldovei. În primul joc, LMK a întâlnit pe LPS Piatra Neamț, câștigătoarea turneului, echipă care are în componență sportive profesioniste. Cu toate acestea, vasluiencele au lăsat o impresie foarte bună. În primul set, echipa liceului vasluian a condus cu scorul de 16-8, însă a pierdut, în final, cu scorul de 23-25. La al doilea set,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: