Home » Invatamant » Vasluiul a fost fruncea

Vasluiul a fost fruncea

Șase elevi de la Palatul copiilor Vaslui s-au întors cu tot atâtea premii I de la Concursul Național de pian “Prietenii muzicii” – ediția a VI-a, de la Satu Mare, care a adunat peste 120 de competitori din întreaga țară. Emoțiile au fost mari pentru elevii vasluieni, însă în fața juriului aceștia au reușit să ofere adevărate momente de virtuozitate, interpretând piese dintr-o paletă largă de compozitori celebri.

Ștefan Gherghe a fost cel mai tânăr concurent, având vârsta de șapte ani, respectiv anul II de studiu. Ceilalți cinci elevi vasluieni sunt Răzvan Cristia (8 ani, anul II de studiu), Alexandra Cozma (9 ani, anul II), Ovidiu Pracsiu (13 ani, anul IV de studiu), Cristian Florea (13 ani, anul V de studiu) și Diana Mirciu (15 ani, anul VIII de studiu).

“În spatele fiecărui concurent sunt zeci de ore de muncă și merită toate felicitările pentru rezultatele obținute. Aceștia au reușit să smulgă aplauze din partea publicului, ceea ce nu poate decât să ne bucure. Sperăm ca la următorul concurs, din mai, «Micul virtuoz» de la București, prestația acestor copii să fie chiar mai bună”, a declarat Constantin Olaru.

Șase elevi de la Palatul copiilor Vaslui s-au întors cu tot atâtea premii I de la Concursul Național de pian “Prietenii muzicii” - ediția a VI-a, de la Satu Mare, care a adunat peste 120 de competitori din întreaga țară. Emoțiile au fost mari pentru elevii vasluieni, însă în fața juriului aceștia au reușit să ofere adevărate momente de virtuozitate, interpretând piese dintr-o paletă largă de compozitori celebri. Ștefan Gherghe a fost cel mai tânăr concurent, având vârsta de șapte ani, respectiv anul II de studiu. Ceilalți cinci elevi vasluieni sunt Răzvan Cristia (8 ani, anul II de studiu), Alexandra…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: