Home » Social » Bani de Paște pentru membrii CARP Bârlad

Bani de Paște pentru membrii CARP Bârlad

Aproape 4.600 de pensionari din zona Bârlad vor beneficia de ajutoare financiare cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

 Conducerea Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Bârlad continuă tradiția distribuirii de ajutoare în bani membrilor din oraș și comunele arondate. De Paștele 2014, 4.596 de persoane se vor bucura de sprijin financiar nerambursabil, valoarea totală ridicându-se la 200.000 de lei (două miliarde de lei vechi).

Astfel, Consiliul Director al CARP, întrunit pe 25 martie, a decis ca, pentru Sărbătorile Pascale din acest an, 2.523 dintre membrii din Bârlad și 2.073 dintre cei din cele 31 de sucursale să beneficieze de câte un ajutor. Fiecare ar urma să primească 10% din fondul cotizant, dar nu mai mult de 40 de lei. Condițiile principale pentru a se regăsi pe liste sunt: vechime în asociație de cel puțin trei ani, să nu fi luat niciodată ajutoare materiale și/sau bănești, să fie la zi cu rata la împrumut, cotizația și contribuția.

„Ne-am propus ca, prin rotație, să beneficieze de ajutoare nerambursabile toți membrii noștri, nu doar un grup restrâns de oameni, așa cum se proceda în alți ani. Din totalul de 31.854 de membri, câți avem în prezent, cei 4.596 nu au beneficiat niciodată de ajutoare”, ne-a declarat Nicolaie Mihai, președintele CARP Bârlad.

Respectivele ajutoare vor fi acordate în perioada 7-25 aprilie, la ghișeele CARP din Bârlad și sucursale, în baza actelor de identitate și a carnetului de membru. Banii neridicați până pe 25 aprilie vor fi trecuți la fondul cotizant al beneficiarilor.

Aproape 4.600 de pensionari din zona Bârlad vor beneficia de ajutoare financiare cu ocazia Sărbătorilor Pascale.  Conducerea Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Bârlad continuă tradiția distribuirii de ajutoare în bani membrilor din oraș și comunele arondate. De Paștele 2014, 4.596 de persoane se vor bucura de sprijin financiar nerambursabil, valoarea totală ridicându-se la 200.000 de lei (două miliarde de lei vechi). Astfel, Consiliul Director al CARP, întrunit pe 25 martie, a decis ca, pentru Sărbătorile Pascale din acest an, 2.523 dintre membrii din Bârlad și 2.073 dintre cei din cele 31 de sucursale să beneficieze de câte un…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: