Home » Sport » E greu cu jucători nemotivați

E greu cu jucători nemotivați

În plină criză financiară, tehnicianul Liviu Ciobotariu nu știe cum să-și mai motiveze jucătorii pentru a obține rezultate pozitive.

 FC Vaslui a bifat cea de-a doua înfrângere din acest an de pe teren propriu, în urma unei evoluții extrem de slabe, lucru recunoscut de antrenorul Liviu Ciobotariu: “Din păcate, toate problemele și frământările din ultima vreme și-au pus amprenta asupra jucătorilor. Este foarte greu să lucrezi cu jucători care nu sunt motivați. Ei au alergat, s-au zbătut, dar am dat peste o echipă mai bună decât noi, pe care o felicit pentru victorie. Este păcat pentru că eram pe un drum bun, puteam să realizăm lucruri frumoase. Adversarul ne-a învins pe final de meci, la o greșeală de poziționare, însă n-am altceva de făcut decât să recunosc că victoria Viitorului a fost meritată”.

Tehnicianul galben-verzilor nu știe cum să-și mai motiveze jucătorii, nemulțumiți că problemele financiare nu sunt rezolvate: “Le-am zis jucătorilor că joacă pentru ei, pentru familiile lor și pentru cartea lor de vizită, însă le spun acest lucru cam de mult timp și se pare că nu mai este suficient. Până acum, au fost rezultate bune. Trebuie să facem o analiză corectă a jocului cu Viitorul, să vedem unde am greșit. Nu știu dacă mai putem spera la locul 4. Eu am declarat de la început, de când am venit, că va fi foarte greu”.

În ultima săptămână, fotbaliștii vasluieni au efectuat un singur antrenament și par deciși să nu intre pe teren la meciul cu Steaua din etapa următoare.

În plină criză financiară, tehnicianul Liviu Ciobotariu nu știe cum să-și mai motiveze jucătorii pentru a obține rezultate pozitive.  FC Vaslui a bifat cea de-a doua înfrângere din acest an de pe teren propriu, în urma unei evoluții extrem de slabe, lucru recunoscut de antrenorul Liviu Ciobotariu: “Din păcate, toate problemele și frământările din ultima vreme și-au pus amprenta asupra jucătorilor. Este foarte greu să lucrezi cu jucători care nu sunt motivați. Ei au alergat, s-au zbătut, dar am dat peste o echipă mai bună decât noi, pe care o felicit pentru victorie. Este păcat pentru că eram pe un…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: