Home / Sport / Evoluții excelente

Evoluții excelente

Deși a pierdut ambele partide, HC Vaslui a lăsat o impresie bună în fața echipei de primă ligă HC Odorhei, având momente când a fost peste adversar.

HC Vaslui se pregătește intens pentru «finala campionatului», cu CSM Călărași. Formația vasluiană a acceptat invitația celor de la HC Odorhei, disputând o “dublă” la finele săptămânii trecute. Jocurile au fost de bun augur pentru elevii profesorilor Leonard Bibirig și Laurențiu Cozma.

Primul a fost cel mai echilibrat. În prima repriză, s-a mers aproape cap la cap, astfel că adversarul a avut la pauză doar două goluri avans, scor 17-15. În partea a doua, echilibrul s-a rupt după primele zece minute, când Odorhei a condus cu cinci goluri diferență, scor 26-21. Cu zece minute înainte de final, de la scorul de 31-25, vasluienii se regrupează și marchează cinci goluri, perioadă în care primesc unul singur, scorul devenind 32-30. La final, tabela a arătat 33-31.

Și în al doilea joc, vasluienii au avut o primă repriză excelentă, astfel că în minutul 5 conduceau cu scorul de 3-4, iar în minutul 18 tabela arăta 9-9. Pe final de repriză, oaspeții nu mai sunt coerenți în fața porții, lucru de care a profitat Odorhei, intrând la vestiare cu un avans de trei goluri, scor 16-13.

În partea a doua, formația de primă ligă se duce la un avans de cinci goluri, diferență menținută până la final, scor 35-30.

HC Vaslui (primul joc): Nedelcu (12 aruncări – șase intervenții), Pralea (27-10), Pleșca (12-2) – Ragea (două aruncări – un gol), M.Ignat (4-2), Cotinghiu (6-5), Hagiu (11-6), Barac (4-2), Zaharia, S.Ignat (6-4), }uțu (8-3), Bejinariu (2-1), Moldovan (3-1), Soare (6-5), Anton (2-1).

HC Vaslui (al doilea joc): Nedelcu (21 aruncări – opt intervenții), Pralea (15-4), Pleșca (15-4) – Ragea (patru aruncări – trei goluri), M.Ignat (3-2), Cotinghiu (6-3), Hagiu (2-0), Barac (4-4), Zaharia, S.Ignat (3-2), Tuțu (12-5), Bejinariu (2-1), Moldovan (8-5), Soare (6-4), Anton (5-1).

Deși a pierdut ambele partide, HC Vaslui a lăsat o impresie bună în fața echipei de primă ligă HC Odorhei, având momente când a fost peste adversar. HC Vaslui se pregătește intens pentru «finala campionatului», cu CSM Călărași. Formația vasluiană a acceptat invitația celor de la HC Odorhei, disputând o “dublă” la finele săptămânii trecute. Jocurile au fost de bun augur pentru elevii profesorilor Leonard Bibirig și Laurențiu Cozma. Primul a fost cel mai echilibrat. În prima repriză, s-a mers aproape cap la cap, astfel că adversarul a avut la pauză doar două goluri avans, scor 17-15. În partea a…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

Bârladul a purtat noroc echipei CSM Știința Baia Mare, noua campioană a României la rugby

Finala SuperLigii CEC Bank la ...

Bârladul găzduiește finalele SuperLigii CEC Bank, în premieră. Bârlădenii vor putea urmări meciul de retragere al campionului Ovidiu Tonița

de Mihaela NICULESCU Bârladul va ...

%d blogeri au apreciat: