Home » Sport » Evoluții excelente

Evoluții excelente

Deși a pierdut ambele partide, HC Vaslui a lăsat o impresie bună în fața echipei de primă ligă HC Odorhei, având momente când a fost peste adversar.

HC Vaslui se pregătește intens pentru «finala campionatului», cu CSM Călărași. Formația vasluiană a acceptat invitația celor de la HC Odorhei, disputând o “dublă” la finele săptămânii trecute. Jocurile au fost de bun augur pentru elevii profesorilor Leonard Bibirig și Laurențiu Cozma.

Primul a fost cel mai echilibrat. În prima repriză, s-a mers aproape cap la cap, astfel că adversarul a avut la pauză doar două goluri avans, scor 17-15. În partea a doua, echilibrul s-a rupt după primele zece minute, când Odorhei a condus cu cinci goluri diferență, scor 26-21. Cu zece minute înainte de final, de la scorul de 31-25, vasluienii se regrupează și marchează cinci goluri, perioadă în care primesc unul singur, scorul devenind 32-30. La final, tabela a arătat 33-31.

Și în al doilea joc, vasluienii au avut o primă repriză excelentă, astfel că în minutul 5 conduceau cu scorul de 3-4, iar în minutul 18 tabela arăta 9-9. Pe final de repriză, oaspeții nu mai sunt coerenți în fața porții, lucru de care a profitat Odorhei, intrând la vestiare cu un avans de trei goluri, scor 16-13.

În partea a doua, formația de primă ligă se duce la un avans de cinci goluri, diferență menținută până la final, scor 35-30.

HC Vaslui (primul joc): Nedelcu (12 aruncări – șase intervenții), Pralea (27-10), Pleșca (12-2) – Ragea (două aruncări – un gol), M.Ignat (4-2), Cotinghiu (6-5), Hagiu (11-6), Barac (4-2), Zaharia, S.Ignat (6-4), }uțu (8-3), Bejinariu (2-1), Moldovan (3-1), Soare (6-5), Anton (2-1).

HC Vaslui (al doilea joc): Nedelcu (21 aruncări – opt intervenții), Pralea (15-4), Pleșca (15-4) – Ragea (patru aruncări – trei goluri), M.Ignat (3-2), Cotinghiu (6-3), Hagiu (2-0), Barac (4-4), Zaharia, S.Ignat (3-2), Tuțu (12-5), Bejinariu (2-1), Moldovan (8-5), Soare (6-4), Anton (5-1).

Deși a pierdut ambele partide, HC Vaslui a lăsat o impresie bună în fața echipei de primă ligă HC Odorhei, având momente când a fost peste adversar. HC Vaslui se pregătește intens pentru «finala campionatului», cu CSM Călărași. Formația vasluiană a acceptat invitația celor de la HC Odorhei, disputând o “dublă” la finele săptămânii trecute. Jocurile au fost de bun augur pentru elevii profesorilor Leonard Bibirig și Laurențiu Cozma. Primul a fost cel mai echilibrat. În prima repriză, s-a mers aproape cap la cap, astfel că adversarul a avut la pauză doar două goluri avans, scor 17-15. În partea a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: