Home / Sport / FC Vaslui – Viitorul Constanța 0-1 (0-0): Antifotbal

FC Vaslui – Viitorul Constanța 0-1 (0-0): Antifotbal

Viitorul Constanța profită de frământările de la FC Vaslui și se impune într-un joc în care ambele echipe au avut o evoluție modestă.

Frământările din ultimele zile nu au făcut bine Vasluiului, care a bifat cea mai slabă partidă din acest sezon. În fața puștilor lui Hagi, norocul i-a părăsit pe jucătorii galben-verzi, care au arătat ca o echipă blazată, fără chef de fotbal. Tehnicianul Liviu Ciobotariu a încercat să-i impulsioneze de pe margine, însă fără succes.

Vasluienii au intrat în joc în ritm de melc, iar fazele de poartă au întârziat să apară. Nici adversarul nu a fost prea departe, deși a fost ceva mai atent la construcție. Prima șansă pentru galben-verzi a fost consemnată abia după 30 de minute de joc, Temwanjera nereușind să profite de poziția favorabilă în care se afla. Nici Pătulea, cinci minute mai târziu, nu are tăria de a-l învinge pe Balauru, reluând prea slab.

Pauza nu a adus vreo schimbare în jocul celor două combatante, care au arătat neputință în ofensivă. Enescu (’64) are un șut de la distanță, respins de Balauru. De cealaltă parte, Florin Tănase și Daminuță îl încearcă pe Cerniauskas, fără succes, portarul vasluian respingând de fiecare dată. Și când toată lumea se aștepta la o remiză albă, Daminuță saltă o minge peste apărarea Vasluiului, Tănase fentează jocul la ofsaid și trimite pe lângă Cerniauskas pentru 0-1 (’85). Galben-verzii au încercat să restabilească egalitatea, însă în zadar, bifând cea de-a doua înfrângere din acest an, ambele pe teren propriu.

Viitorul Constanța profită de frământările de la FC Vaslui și se impune într-un joc în care ambele echipe au avut o evoluție modestă. Frământările din ultimele zile nu au făcut bine Vasluiului, care a bifat cea mai slabă partidă din acest sezon. În fața puștilor lui Hagi, norocul i-a părăsit pe jucătorii galben-verzi, care au arătat ca o echipă blazată, fără chef de fotbal. Tehnicianul Liviu Ciobotariu a încercat să-i impulsioneze de pe margine, însă fără succes. Vasluienii au intrat în joc în ritm de melc, iar fazele de poartă au întârziat să apară. Nici adversarul nu a fost prea…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, ...

Covor sintetic nou pe terenul de fotbal al Clubului Sportiv Școlar Vaslui

Clubul Sportiv Școlar Vaslui are ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: