Home » Sport » HC Vaslui – HCM Cîmpina 62-7 (28-6): Tăcerea mieilor… câmpineni

HC Vaslui – HCM Cîmpina 62-7 (28-6): Tăcerea mieilor… câmpineni

Codașa seriei, HCM Cîmpina, a venit resemnată la Vaslui, încasând 62 de goluri în 60 de minute și marcând doar șapte, dintre care unul singur în repriza a doua.

HC Vaslui poate intra în Cartea Recordurilor grație rezultatului obținut cu HCM Cîmpina. Ajunși la Vaslui doar cu opt jucători, adversarii nu au contat mai deloc în meciul cu handbaliștii vasluieni. Elevii pregătiți de profesorii Leonard Bibirig și Laurențiu Cozma au tratat cu seriozitate întâlnirea, iar acest lucru s-a văzut pe tabelă, ridiculizându-i pe cei de la Cîmpina.

După cinci minute, scorul era 5-0, iar prima reușită a oaspeților a venit abia în minutul 8, la scorul de 8-1. După primul sfert, vasluienii au ajuns la zece goluri diferență, scor 12-2, iar alte zece goluri au fost bifate după doar zece minute de joc, tabela arătând 25-5. Prima repriză se încheie cu scorul de 28-6.

Ultima reușită a formației adverse a fost în minutul 34, scor 31-7. Din acest moment, pe teren a contat doar HC Vaslui, care a marcat 31 de goluri consecutive fără să primească vreunul, scorul final fiind 62-7.

«A fost un meci de antrenament. Personal, am avut ceva emoții. La jocurile acestea e cel mai ușor să te faci de rușine. E bine că am tratat cu maximă seriozitate adversarul. Ne-am făcut treaba pe teren și am câștigat la o diferență foarte mare. Pentru noi contează și golaverajul în lupta pentru promovare cu CSM Călărași», a declarat Alin Pleșca, unul dintre portarii HC Vaslui, care nu a încasat niciun gol în acest meci.

Pentru vasluieni au marcat : Soare și Barac (câte 10), Zaharia (8), Moldovan și Bejinariu (câte 7), Hagiu (5), Anton (4), Ragea, S. Ignat și Cotinghiu (câte 3), Tuțu (2).

Codașa seriei, HCM Cîmpina, a venit resemnată la Vaslui, încasând 62 de goluri în 60 de minute și marcând doar șapte, dintre care unul singur în repriza a doua. HC Vaslui poate intra în Cartea Recordurilor grație rezultatului obținut cu HCM Cîmpina. Ajunși la Vaslui doar cu opt jucători, adversarii nu au contat mai deloc în meciul cu handbaliștii vasluieni. Elevii pregătiți de profesorii Leonard Bibirig și Laurențiu Cozma au tratat cu seriozitate întâlnirea, iar acest lucru s-a văzut pe tabelă, ridiculizându-i pe cei de la Cîmpina. După cinci minute, scorul era 5-0, iar prima reușită a oaspeților a venit…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile