Home » Social » Încă 110 bilete de tratament

Încă 110 bilete de tratament

Casa Teritorială de Pensii (CTP) Vaslui a primit 110 bilete de tartament pentru stațiunile Sinaia, Sovata, Slănic Modova, Amara, Bălțătești, Bușteni, Govora, Lacu Sărat, Mangalia, Olănești, Sarata Monteoru, Saturn, Techerghiol, Târgu Ocna, Tușnad, Căciulata.

„Pentru această serie, nu sunt bilete de tratament în stațiunile Băile Felix, Vatra Dornei, Eforie Nord, Herculane și Moneasa. Rugămintea noastră ar fi ca toate persoanele interesate să se prezinte la CTP Vaslui pentru a intra în posesia biletelor dorite”, ne-a declarat Loredana Enache Târlea, purtător de cuvânt al CTP Vaslui.

Biletele de tratament se acordă individual, iar datele de prezentare în stațiune au fost 3, 4, 5 și 6 aprilie, în funcție de stațiunea solicitată. Durata sejurului unui bilet de tratament în 2014 este de 16 zile, iar  durata tratamentului balnear este de 12 zile.

Casa Teritorială de Pensii (CTP) Vaslui a primit 110 bilete de tartament pentru stațiunile Sinaia, Sovata, Slănic Modova, Amara, Bălțătești, Bușteni, Govora, Lacu Sărat, Mangalia, Olănești, Sarata Monteoru, Saturn, Techerghiol, Târgu Ocna, Tușnad, Căciulata. „Pentru această serie, nu sunt bilete de tratament în stațiunile Băile Felix, Vatra Dornei, Eforie Nord, Herculane și Moneasa. Rugămintea noastră ar fi ca toate persoanele interesate să se prezinte la CTP Vaslui pentru a intra în posesia biletelor dorite”, ne-a declarat Loredana Enache Târlea, purtător de cuvânt al CTP Vaslui. Biletele de tratament se acordă individual, iar datele de prezentare în stațiune au fost 3,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: