Home » Invatamant » Multe locuri neocupate

Multe locuri neocupate

După cea de-a doua etapă de înscriere în clasa pregătitoare, Inspectoratul Școlar Județean Vaslui a înregistrat alte 213 cereri, care se adaugă celor peste 4.000 validate după prima etapă.

 Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Vaslui a centralizat situația cererilor de înscriere în clasa pregătitoare în cea de-a doua etapă, care a debutat pe 25 martie. Au fost înregistrate 213 cereri, dintre care peste 95 la sută cu o singură opțiune.

Depunerea cererilor de înscriere s-a finalizat pe 4 aprilie, urmând ca pe 11 aprilie fiecare unitate de învățământ să afișeze rezultatele privind repartizarea elevilor. Până pe 18 aprilie, ISJ trebuie să soluționeze toate situațiile nerezolvate la încheierea celei de-a doua etape.

După prima etapă, au fost validate 4.054 de cereri. Dintre acestea, mai bine de 3.600 au fost pentru școala de circumscripție, 437 pentru o altă școală, iar 15 la a doua opțiune. Din totalul cererilor înregistrate, 1.376 sunt în urban, iar 2.681 în rural.

După cea de-a doua etapă de înscriere în clasa pregătitoare, Inspectoratul Școlar Județean Vaslui a înregistrat alte 213 cereri, care se adaugă celor peste 4.000 validate după prima etapă.  Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Vaslui a centralizat situația cererilor de înscriere în clasa pregătitoare în cea de-a doua etapă, care a debutat pe 25 martie. Au fost înregistrate 213 cereri, dintre care peste 95 la sută cu o singură opțiune. Depunerea cererilor de înscriere s-a finalizat pe 4 aprilie, urmând ca pe 11 aprilie fiecare unitate de învățământ să afișeze rezultatele privind repartizarea elevilor. Până pe 18 aprilie, ISJ trebuie să…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: