Home » Invatamant » Prietenii copacilor

Prietenii copacilor

Copiii de la Grădinița nr. 15 Vaslui au ieșit în curte pentru a planta puieți de arbori.

 Preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 15 Vaslui au uitat pentru câteva ore de jucării și au ieșit la plantat puieți de copaci. Acțiunea s-a derulat sub genericul “Am sădit un pomișor” și face parte din proiectul “Împreună deschidem fereastra spre lume”. Cu câte un copăcel, cu stropitori și lopățele, prichindeii au ieșit în curtea grădiniței și au plantat puieți.

Fiecare copil a avut sarcini precise. Unul punea pământul lângă copac, altul ținea de puiet pentru a fi plantat drept, iar alți micuți, „udătorii”, așa cum s-au poreclit ei, aduceau apă.

La întoarcerea în clasă, aceștia, ajutați de educatoare, au consemnat în jurnal plantarea fiecărui copăcel. Arborii vor fi îngrijiți și urmăriți în dezvoltare, urmând ca observațiile să fie trecute în jurnale.

Copiii de la Grădinița nr. 15 Vaslui au ieșit în curte pentru a planta puieți de arbori.  Preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 15 Vaslui au uitat pentru câteva ore de jucării și au ieșit la plantat puieți de copaci. Acțiunea s-a derulat sub genericul “Am sădit un pomișor” și face parte din proiectul “Împreună deschidem fereastra spre lume”. Cu câte un copăcel, cu stropitori și lopățele, prichindeii au ieșit în curtea grădiniței și au plantat puieți. Fiecare copil a avut sarcini precise. Unul punea pământul lângă copac, altul ținea de puiet pentru a fi plantat drept, iar…

Review Overview

User Rating: 4.65 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: