Home » Invatamant » Cei mai buni dintre cei foarte buni: Patru medalii la naționala de informatică!

Cei mai buni dintre cei foarte buni: Patru medalii la naționala de informatică!

Elevii vasluieni se întorc acasă cu patru medalii de la etapa națională a Olimpiadei de Informatică desfășurată la Pitești, dintre care una de aur, două de argint și una de bronz.

Elevii vasluieni au făcut o figură frumoasă la etapa națională a Olimpiadei de Informatică, concurs rezervat liceelor, care a avut loc la Pitești. Ei vor reveni acasă cu patru medalii, dintre care una de aur, două de argint și una de bronz.

Performerul olimpiadei este Andrei Popa, de la Liceul “Mihail Kogălniceanu” Vaslui. Elevul profesorului Nicu Vlad a terminat concursul pe locul doi, la numai 17 puncte în spatele câștigătorului, poziție care i-a adus medalia de aur.

Al doilea după poziția ocupată în clasament a fost Ciprian Olariu, elev în clasa a XII-a la Liceul “Ștefan Procopiu” (LSP) Vaslui. Acesta a obținut o mențiune și medalia de argint. Aceeași distincție a fost obținută de Mircea Trifan, elev în clasa a XII-a la LSP. “Procopiu” se laudă și cu Andrei Chiriac, elev în clasa a IX-a. Toți cei trei elevi de la LSP sunt pregătiți de profesorul Dan Pracsiu.

Cei patru medaliați vor susține astăzi proba de baraj în vederea cooptării în lotul lărgit al României.

Elevii vasluieni se întorc acasă cu patru medalii de la etapa națională a Olimpiadei de Informatică desfășurată la Pitești, dintre care una de aur, două de argint și una de bronz. Elevii vasluieni au făcut o figură frumoasă la etapa națională a Olimpiadei de Informatică, concurs rezervat liceelor, care a avut loc la Pitești. Ei vor reveni acasă cu patru medalii, dintre care una de aur, două de argint și una de bronz. Performerul olimpiadei este Andrei Popa, de la Liceul “Mihail Kogălniceanu” Vaslui. Elevul profesorului Nicu Vlad a terminat concursul pe locul doi, la numai 17 puncte în spatele…

Review Overview

User Rating: 3.32 ( 3 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: