Home » Politic » Politicienii se duelează în pilde și parabole: Doina Silistru, atac proverbial la PDL
Doina Silistru

Politicienii se duelează în pilde și parabole: Doina Silistru, atac proverbial la PDL

“USL a făcut eforturi să reîntregească salariile pe care PDL-ul le-a tăiat și să mărească pensiile. Între timp, înțelepții noștri mai caută și acum «piatra aruncată în baltă» de… fosta guvernare, așa că, domnule Stolojan, nu uitați că «tăcerea e de aur»”, a menționat senatoarea Doina Silistru într-o declarație politică.

Într-o declarație politică, senatorul social-democrat Doina Silistru acuză PDL că nu a avut cine știe ce rezultate când s-a aflat la guvernare, dar acum își permite să critice măsurile Cabinetului Ponta: „Zice o vorbă din popor că doar naivul – vreau să fiu politicoasă – moare de grija altuia. Naivul ar fi PDL-ul, care, trezit dintr-o lungă hibernare, a început deodată să facă opoziție, acuzând guvernul USL de toate relele din țara asta. Nicio surpriză: «câinele care latră nu mușcă», dar, pe de altă parte, «cine zice ăla e!» Iată un proverb care se potrivește deloc «ca nuca în perete» în acest context pentru că, pe când era la guvernare, chiar PDL-ul le-a făcut (relele), ba încă mai mult decât atât. «Minciuna are picioare scurte» – i-am putea spune asta domnului Predoiu, spre exemplu, un fost ministru, actualmente viitor fost prezidențiabil al PDL, care a girat, o bună perioadă, politicile PDL din poziția de ministru. Iarăși, nicio surpriză fiindcă, se știe, «în calul care trage dai cu biciul», nu?”.

Senatoarea de Vaslui mai susține că Guvernul Ponta a reîntregit salariile bugetarilor după ce au fost tăiate de Guvernul PDL: „«Gura păcătosului adevăr grăiește!» sau «întâi o croiește, apoi o gândește» – aici, incontestabil, titular de rubrică este chiar domnul Theodor Stolojan, care afirma recent că nu crede că cineva aflat la putere va mai îndrăzni vreodată să reducă salariile sau pensiile în România. Așa este, domnule Stolojan, USL a făcut eforturi să reîntregească salariile pe care PDL-ul le-a tăiat și să mărească pensiile. Între timp, înțelepții noștri mai caută și acum «piatra aruncată în baltă» de… fosta guvernare, așa că, domnule Stolojan, nu uitați că «tăcerea e de aur»”.

Doina Silistru declară că PDL este hăituit și de recent înființata Mișcare Populară: „Un avertisment prietenesc la adresa colegilor din PDL: «când doi se ceartă, al treilea câștigă», în cazul de față Partidul Mișcarea Populară, care rupe zilnic hălci mari din PDL. Știți bine că «cine aleargă după doi iepuri nu prinde niciunul», nici președinție, nici guvernare. Revenind la PMP, «frica păzește bostănăria», așa că păziți-vă spatele de ai voștri pentru că, spune tot o vorba din bătrâni, «nu aduce anul ce aduce ceasul»”.

“USL a făcut eforturi să reîntregească salariile pe care PDL-ul le-a tăiat și să mărească pensiile. Între timp, înțelepții noștri mai caută și acum «piatra aruncată în baltă» de... fosta guvernare, așa că, domnule Stolojan, nu uitați că «tăcerea e de aur»”, a menționat senatoarea Doina Silistru într-o declarație politică. Într-o declarație politică, senatorul social-democrat Doina Silistru acuză PDL că nu a avut cine știe ce rezultate când s-a aflat la guvernare, dar acum își permite să critice măsurile Cabinetului Ponta: „Zice o vorbă din popor că doar naivul - vreau să fiu politicoasă - moare de grija altuia. Naivul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: