Home » Invatamant » Săptămâna fără note pentru elevi: “Școala altfel”, la teatru

Săptămâna fără note pentru elevi: “Școala altfel”, la teatru

Peste o mie de elevi de la școlile din municipiul Vaslui au ales să înceapă activitățile extrașcolare dedicate săptămânii “Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!” cu vizionarea unei piese de teatru.

Ieri, Casa de cultură “Constantin Tănase” Vaslui s-a dovedit a fi neîncăpătoare. În cadrul săptămânii “Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”, sute de elevi au optat pentru vizionarea unei piese de teatru. Ei s-au delectat cu reprezentanția actorilor Teatrului de animație “Vasile Alecsandri” Bacău, care au venit la Vaslui cu piesa “Fata babei și fata moșneagului”, de Ion Creangă.

Activitățile extrașcolare vor continua până pe 11 aprilie, perioadă în care elevii au ocazia atât să se recreeze (la teatru, film, muzee, evenimente sportive etc.), cât și să afle lucruri noi prin vizite la sedii de instituții publice, ai căror angajați le prezintă secretele meseriei.

După “Școala altfel”, elevii vor intra în vacanța de primăvară, programată în intervalul 12-22 aprilie. Semestrul al doilea de școală se va relua în 23 aprilie, iar anul școlar se va încheia pe 20 iunie, când elevii vor intra în vacanța de vară.

Peste o mie de elevi de la școlile din municipiul Vaslui au ales să înceapă activitățile extrașcolare dedicate săptămânii “Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!” cu vizionarea unei piese de teatru. Ieri, Casa de cultură “Constantin Tănase” Vaslui s-a dovedit a fi neîncăpătoare. În cadrul săptămânii “Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”, sute de elevi au optat pentru vizionarea unei piese de teatru. Ei s-au delectat cu reprezentanția actorilor Teatrului de animație “Vasile Alecsandri” Bacău, care au venit la Vaslui cu piesa “Fata babei și fata moșneagului”, de Ion Creangă. Activitățile extrașcolare…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: